Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

7-årig busig kille i Hjulsbro söker dig som vill arbeta som timvikarie

Ort: Linköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-27
Sista ansökningsdatum: 2021-05-26
Arbetstid: Alla

Pluggar du och vill arbeta extra vid sidan om dina studier? Eller arbetar du deltid och har ett flexibelt schema?

Vi söker nu en personlig assistent för timvikariat till vår kund. Kunden är en 7-årig pojke med utvecklingsstörning och autism, Hans funktionsnedsättning innebär att han har ett stort behov av stöd.Han saknar verbal kommunikation men förstår det talade språket om det består av enkla uppmaningar och fraser.

Han tycker om att läsa böcker,att gunga och att promenera kortare stäckor i skogen. Att leka med vatten och att hoppa i vattenpölar är jättekul!

För att passa in i tjänsten har du barnasinnet kvar, och har inget emot att leka och busa! Du är en härlig och barnkär person som också har mycket tålamod, då det tar tid att lära känna vår kund.

Eftersom han inte har verbalt tal är det även viktigt att du är lyhörd och uppmärksam på hans behov och hans allmänna mående genom att tolka hans kroppsspråk. 
  
För att trivas i rollen som assistent bör du vara snabb på att lära dig nya saker, nyfiken och frågvis samt bra på att hålla tempot uppe! Du kan arbeta efter skriftliga och muntliga instruktioner utan problem. 

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men nummer ett är dina personliga egenskaper och självklart ditt intresse för människor! Det är av stor vikt att du fungerar tillsammans med pojkens föräldrar samt hans syskon.

Vi söker dig som: 

- Är barnkär och tycker om lek och bus

- Har god fysik och är rökfri

- Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift

- Om du tidigare arbetat inom vården eller med barn är detta meriterande
  
För rätt person är det här jobbet både ansvarsfullt och viktigt, vi hoppas på ett långsiktigt samarbete med dig. Vi vet att det finns många fina stunder mitt i det svåra, vill du vara med och bidra till att göra vår kunds liv bättre varje dag? 
  
Genomgående introduktion och upplärning kommer förstås att ingå i arbetet, och sker i hemmet. 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Timvikariat vid behov och över sommaren. Arbetspassen kan förläggas både dagtid och kvällar samt helger.

Lön: Timlön. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Långstiktigt timvikariat med start omgående eller enligt överenskommelse. 

Registerutdrag
Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Frågor?
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-05-26
Ansök här

Kontaktperson

Joakim Andersson Kund- och assistentansvarig