Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

75% tjänst till kille i Skara som gillar att bowla.

Ort: Skara
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-10
Sista ansökningsdatum: 2022-01-24
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vår kund en livsglad 20-åring med glimten i ögat, han söker dig som är positiv, framåt, är tålmodig och glad för att jobba som hans personliga assistent. Detta innebär att du är hans förlängda armar och ben och ett stöd för honom i alla möjliga situationer som tex vid rehabiliteringsträning, i skolan, på fritiden i bowlinghallen, badhuset och framför TV:n hemma i soffan. Du kommer att hjälpa till med hygienen som tex vid dusch och toalettbesök.
Kundens hem i Skara är en arbetsplats för hans assistenter men också ett hem för honom och hans familj, att visa respekt och kunna känna av när det är dags att ”backa eller kliva fram” är av största vikt.
Då kunden inte kommunicerar via tal är det viktigt att du är lyhörd och uppmärksam, dels för att förstå vad kunden vill och dels för att kunna kommunicera det vidare till människor han möter. Har du tidigare erfarenhet av den här typen av kommunikation är det bara positivt!
Du som söker måste ha B-körkort, inte för att kunden p.g.a. sin CP-skada använder sig av rullstol, utan för att kunna köra kunden i familjens anpassade bil på ett tryggt och säkert sätt. Vi vill att du ser långsiktigt på ditt arbete då det kräver en tids introduktion och god kännedom om kunden och arbetsrutinerna.

Kvalifikationer:
- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
- Undersköterska eller erfarenhet av att arbetat som personlig assistent.
- B-körkort för att kunna köra familjens anpassade bil.
- Rökfri
- Ej allergisk.
- Simkunnig, då du följer med vår kund till badhuset.
- Att du ser långsiktigt på ditt arbete.
- Belastningsregister.

 Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är på ca 75%. Dag, kväll och varannan helg. Rullande schema, arbetstiderna är förlagda mellan kl 7.30-21.30. SLUV ”Så länge uppdraget varar anställning”.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 

Tillträde: Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-24
Ansök här

Kontaktperson

Annika Kroon Rekryteringsansvarig