Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Aktiv 24-årig kille i Halmstad söker personlig assistent! Tjänst 66% och timvikarier

Ort: Halmstad
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-03
Sista ansökningsdatum: 2022-01-30
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Jag är en 24-årig ung man med cp- och grav synskada. Söker dig som är kreativ och initiativrik, glad och positiv i din roll som personlig assistent, som gillar att röra på dig och är i god fysisk form. Min livssyn är att ingenting är omöjligt, att tänka lösningar istället för låsningar. Jag älskar att ha mycket att göra, avskyr att sitta still. Mina intressen är att vara ute i naturen, idrott och musik. Jag är väldigt social, är medlem i flera föreningar och älskar att umgås i olika ungdomsgrupper. Kommunikationen sköter jag genom tecken, kroppsspråk och olika ljud.

Det är mycket viktigt att du är intresserad av att kommunicera med mig. Just kommunikationen är en stor och viktig del av ditt arbete som assistent hos mig. Som assistent behöver du sätta mig och mina livsval i fokus och det är viktigt att du ser mig som den glada och positiva kille jag är bakom min cp-skada. Du får absolut komma med förslag om hur saker och ting ska gå till, men i slutändan är det mina beslut som gäller.

Jag bor hemma hos mina föräldrar och vår hund, Hebbe. För att bli aktuell är det viktigt att komma överens med både mig och mina föräldrar samt mitt sociala nätverk som jag har runt omkring mig. Ditt mål bör vara att stanna länge hos mig eftersom jag mår bäst av kontinuitet. Jag söker både män och kvinnor. Det viktigaste är att du står med båda fötterna på jorden och är trygg i dig själv.

Krav:
- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- Har B-körkort. Du kan komma att köra kundens bil i arbetet.

Arbetstid/Varaktighet: En tjänst på 66%. Vecka 1 arbetar du måndag 15:00-22:00 + lör och sön 12:00-21:00. Vecka 2 arbetar du tis-fre 15:00-22:00. 
Timvikarie vid behov när ordinarie är frånvarande. 

.Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-30
Ansök här

Kontaktperson

Camilla Lindeborg Rekryteringsansvarig