Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Aktiv 9-årig kille i Kungsbacka söker personliga assistenter!

Ort: Kungsbacka
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-14
Sista ansökningsdatum: 2022-02-14
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu personliga assistenter som vill arbeta med vår kund som är en social, aktiv och glad liten kille på 9 år. Han bor med sin familj och hund i Kungsbacka/Anneberg. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten:
Vi söker efter personliga assistener att utöka teamet med hos vår kund, en 9-årig kille som har en neurologisk diagnos vilket gör att han behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Trots sina motoriska och intellektuella utmaningar (bl.a. autism) är han en glad, sprallig kille som uppskattar sociala sammanhang, lek och bus. Han rider på familjens häst och simmar några dagar i veckan och älskar att vara ute i naturen. Högt upp på intresselistan finns alla slags djur samt sång och musik. I familjen finns också lillasyster samt deras fyrbenta vän.

I arbetet förekommer en del lyft mellan rullstol, gåstol, matstol med mera då han fortfarande tränar upp sin balans och förmåga att gå på egen hand, så god fysik underlättar. Du kommer även att vara en stor del i att stötta och träna kunden kring kommunikation.

Vem är du?
Vi letar efter dig som är en engagerad och trygg och som brinner för att göra skillnad för en annan människa. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som personlig assistent tidigare eller med barn med särskilda behov. Du får du gärna vara musikalisk, gilla djur och kunna vara lite flexibel/kreativ för att möta hans behov på bästa sätt. Hos denna kille får du mycket gratis vardagsmotion då han är mycket aktiv och tycker mycket om sina aktiviteter därför söker vi dig som är likasinnad. Du som blir hans personliga assistent behöver vara flexibel, ansvarsfull, ha barnasinnet kvar och nära till skratt och bus. Vidare är du en positiv och driven person.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vardagarna hämtar du upp vår kund från skolan 13:00 eller 14:00 och avslutar ditt pass mellan 20:00-22:00 om kvällarna. På helgerna arbetar du 9:00-20:00. Vi söker fler personer att utöka kundens team med och det finns varierande tjänstgöringsgrader.

Familjen är positiv och flexibel och önskar hitta ett långvarigt samarbete tillsammans och ett upplägg som passar både dig och dem. Tider och schemaläggning kan diskuteras ihop med dem andra i teamet. Tjänsten är en SLUV (så länge uppdraget varar)

Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Tjänst kommer att tillsättas när vi hittat rätt person för uppdraget.

Krav: 
- B-körkort och egen bil (då kunden bor en bit ifrån kollektivtrafiken krävs det att du har körkort och tillgång till egen bil för att på bästa sätt ta dig till och från arbetsplatsen)
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
-Ej allergisk/rädd mot hund
- God fysik och uppskattar mycket aktiviteter och gratis vardagsmotion

Det är även meriterande om du har:
- Erfarenhet av en liknande roll och erfarenhet av arbete med barn med särskilda behov

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kundens anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-02-14
Ansök här

Kontaktperson

Louise Klint Rekryteringsansvarig