Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Aktiv kvinna i Skärholmen söker en glad och pigg assistent

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-11
Sista ansökningsdatum: 2021-11-11
Arbetstid: Dag

Aktiv kvinna i 30-årsåldern söker en personlig assistent som bland annat vill följa med henne till gymmet.

Om tjänsten:
Kvinnan har en aktiv livsstil och hon umgås gärna med vänner. Hon har en ryggmärgsskada och som hennes personlig assistent kommer du att hjälpa till med bland annat förflyttningar, städning, tvätt, handling och vissa hygienmoment. Du är behjälplig med exempelvis träning och stretchning samt följer med på aktiviteter utanför hemmet.

Vi söker dig som är intresserad av en tjänst där du arbetar tre dagar i veckan. Till en början är arbetspassen förlagda till tre timmar men om allt fungerar er emellan finns goda möjligheter till att arbetspassen förlängs till fem timmar per pass.

Perfekt för dig som är student eller vill ha en extra sysselsättning!

Vem vi söker:
Vi tror att du som söker tjänsten är glad, lyhörd gentemot vår kund och ansvarsfull i din roll. Tidigare erfarenhet av personlig assistans är ett krav. Då det förekommer lyft och förflyttningar är det viktigt att du som söker har en god fysik. Under dina arbetspass kommer du att använda munskydd. 

Varaktighet: Vi tillämpar anställningsformen "så länge assistansuppdraget varar" samt timanställning
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-11-11
Ansök här

Kontaktperson

Malin Hellberg Rekryteringsansvarig