Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Aktiv personlig assistent på 75 % till 22-årig kille i Klippan/Stidsvig

Ort: Klippan
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-04-22
Sista ansökningsdatum: 2022-05-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Nu söker vi en personlig assistent till en ung man som bor i eget hus på landet. Arbetet innebär att följa honom i hans vardag och vara behjälplig med aktiviteter, kommunikation, måltider, personlig hygien, av och påklädning samt skötsel av hans hus.

Del av dagen utförs med dubbelassistans där kunden har egen bil för att komma iväg på aktiviteter som ridning, badhus, affärer, parcyckling, skogspromenader m,m.
Enkelassistans förläggs på morgon, kväll samt några nattpass i månaden, varav sex timmars jour.

Arbetspassen är förlagda på dygnets alla timmar och med varierade arbetstider såsom 9,00-17,00, 12,00-20,00 eller 19,30-09,30 med 6 h väntetid. 

Vi söker dig som har ett positivt sinne, ansvarskänsla, sätter kunden i fokus, har god fysik och tycker om skog och mark. Du hjälper kunden i hans ordlös kommunikation och skyddar honom i trafiksituationer mm. Vi ser helst att du är rökfri och tål husdjur.

Utbildning eller erfarenhet av autism, utvecklingsstörning och epilepsi samt kunskap kring lågaffektivt bemötande är meriterande. Personkemi går dock före utbildning då detta kommer ges på plats.
Körkort och bil är ett krav. 

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten innebär arbete under dagtid, kvällstid och nattid samt arbete på vardag och helg. Tjänstgöringsgraden är 75 %. 
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående. Anställningen löper så länge assistansuppdraget varar. 

Att jobba på Humana
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Katarina Roos Rekryteringsansvarig