Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Aktivitetsansvarig till Humana

Ort: Gävle
Yrkesroll: Övriga
Publicerad: 2021-12-03
Sista ansökningsdatum: 2022-02-28
Arbetstid: Dag

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.
Humana Södra Centralgatan är ett äldreboende som ligger centralt i Gävle.

Om tjänsten
Du ska vara positiv som person och tycka att det är roligt att anordna olika evenemang. Du ska vara duktig på att initiera och driva projekt.
 

Som Aktivitetssamordnare kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla aktiviteter utifrån gruppers och individuella behov med fokus på hälsofrämjande. Det handlar bland annat om att skapa delaktighet och ta tillvara initiativ från deltagarna. För utveckling behövs ett strategiskt arbete, nätverkande och omvärldsbevakning. Samverkan med civila aktörer och olika yrkeskategorier är av stor betydelse.

Även administrativt arbete såsom löpande dokumentation, uppföljning, framtagande av statistik och verksamhetsrapportering förekommer.

I rollen behöver du kunna arbeta självständigt och ha ett pedagogiskt sätt samt tycka om att ha kollegor som du arbetar i team med. Som person är du flexibel och styr ditt arbete utifrån verksamhetens behov. Du är lyhörd och har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete.

Du ska ha ett gott bemötande och behärska svenska språket väl i tal och skrift. Det krävs även att du har god datorvana och goda kunskap i digital teknik.

I rollen igår också att leda aktivitetsombud, samordna för att erbjuda boende större utflykt, egenkontroller och vara delaktig i nyhetsblad.

För denna tjänst krävs det att du:
Vi vill att du är utbildad hälsopedagog eller har annan utbildning som bedöms som lämplig. Erfarenhet av arbetet eller av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Tidigare erfarenheter av liknande uppdrag samt förmåga att spela gitarr/piano är ett mervärde.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Det är även meriterande om du:
-  Har erfarenhet av att arbeta med  personer med  demenssjukdom.

Vem är du?
Vi söker dig som vill arbeta som aktivitetssamordnare  hos oss, du har ett genuint intresse för äldre människor och har ständigt den äldre i fokus och arbetar utifrån den äldres behov. Du är trygg i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du trivs med att  samverka i olika team och är driven och aktiv i verksamhetens utvecklingsarbete. Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö. För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dag tid  Deltid 75%
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: 14/2 2022 eller enligt överenskommelse


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-02-28
Ansök här

Kontaktperson

Maria Hanning Verksamhetschef 072 - 204 09 40