Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Aktivitetsansvarig undersköterska till Högalids äldreboende

Ort: Trelleborg
Yrkesroll: Undersköterska / stödassistent
Publicerad: 2023-03-20
Sista ansökningsdatum: 2023-04-07
Arbetstid: Dag

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana. Nu söker vi en undersköterska med aktivitetsansvar till oss på Humana Högalid.

Högalids äldreboende ligger fint beläget i Trelleborg mitt i ett villaområde, nära kommunikationer, butiker, restauranger och andra bekvämligheter. Boendet består av 40 lägenheter fördelat på fyra avdelningar. Varje avdelning består av tio lägenheter och har ett gemensamt kök, vardagsrum samt balkong eller uteplats.

Vem är du? Vi söker dig som är utbildad undersköterska med flera års erfarenhet inom äldreomsorgen och som brinner för att skapa roliga och givande aktiviteter och social stimulans för äldre. Vi söker dig som är:

• Engagerad och serviceinriktad med ett gott bemötande

• Ansvarstagande och initiativrik

• En teamspelare som har lätt för att samarbeta med andra professioner

Vi vill att du på ett naturligt sätt arbetar aktivt för att skapa meningsfulla aktiviteter, både inomhus och utomhus. Vi ser att du har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv, samt stå för vår värdegrund Ansvar, Engagemang och Glädje. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför alltid våra insatser med hög serviceanda.

För att klara av denna tjänst ser vi att du har vana av att dokumentera och behärskar svenska i tal och skrift.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänstgöringsgrad 100%. Du kommer att arbeta 50% som aktivitetsansvarig och 50% som undersköterska. Arbetstiden är måndag tom söndag med rullande 6-veckors schema. 

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning för grundlön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: 5 juni 2023 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag för tjänsten: 2023-04-07 men vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer och kompetensbaserade intervjuer.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Sirpa Kolnby på sirpa.kolnby@humana.seeller 010-453 09 60

Välkommen med din ansökan!

Att jobba på Humana På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2023-04-07
Ansök här

Kontaktperson

Sirpa Kolnby Verksamhetschef 010-4530960