Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Ansvarsfullt arbete till man med ALS - timanställning med möjlighet till fast schemarad på 50-100%.

Ort: Landskrona
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-20
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

I oktober 2014 förändrades mitt liv dramatiskt, jag fick diagnosen ALS. Efter beskedet gick allt väldigt fort, från att vara en helt frisk hårt arbetande man som på min fritid spelade fotboll så hamnade jag i permobil. Fick knapp för att kunna få i mig mat och till slut trach med respirator för att lungfunktionen gett upp, så respiratorn håller mig levande. Jag har ett väldigt stort vårdbehov. Jag är så gott som helt rörelsehindrad, jag talar med hjälp av en ögonstyrd dator, så jobbet hos mig kommer med ett Stort ansvar.
Jag bestämde mig tidigt i mitt sjukdomsförlopp för att ta min egen väg och leva mitt liv fullt ut. Jag är väldigt mån om min hälsa och äter veganskt och ekologiskt för att ge min kropp bästa förutsättningarna. Det är viktigt för mig att ha positivitet runt mig, människor med humor och nära till skratt. Du kan läsa mer om min resa på Facebook-sidan, Beat ALS.

Mitt stora intresse i livet är fotboll, både live och på tv. Har årskort på BoIS så gillar du fotboll är det ingen nackdel! Bor i hus med trädgård som jag gillar att fixa i. Älskar matprogram då det har blivit mitt sätt att äta - genom ögonen. Konserter är också något jag gärna går på när tillfälle ges, annars går det i princip alltid musik i bakgrunden när inget annat är på.

Jag har två assistenter dygnet runt. Söker nu rätt person till mitt redan härliga gäng för att på bästa sätt få möjlighet, utifrån mina förutsättningar fortsätta leva det goda livet. Du skall kunna ta egna initiativ, vara stresstålig, ansvarsfull och ha lätt för att samarbeta samt både vara flexibel och lyhörd i ditt arbetssätt. Vi jobbar tätt tillsammans, därför är det viktigt att vi håller en öppen kommunikation och har högt i tak. Som personlig assistent arbetar du främst i mitt hem i Asmundtorp, men följer mig såklart vart jag än är.
Har en egen buss så värderar om ni har körkort högt då det ger mig en större frihet. Jag lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då tydlig kommunikation är ett av behoven måste du tala svenska obehindrat. Vi har både barn och en hund i familjen så du bör inte vara rädd eller allergisk. Jag uppskattar om du inte röker, men skulle så vara fallet så rök inte under ditt arbetspass.

Assistenterna jobbar i dagsläget 8-16, 9-21, 16-09 ( väntetid 5 h ) och 21-08 ( aktiv natt ). Detta är en timanställning med möjlighet till en fast schemarad på 50-100%. 

Tillträde är omgående och vi kommer löpande att kalla till intervjuer.

Fridens liljor! /Charlie

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Katarina Roos Rekryteringsansvarig