1. Du är här: Är du lugn och pålitlig? Har du sjövana?

Är du lugn och pålitlig? Har du sjövana?

Stad: Stenungsund
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-11-19
Sista ansökningsdatum: 2019-12-19
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vår kund, är en man i 45+ års åldern som bor på Tjörn, han har en  stor portion humor. Han söker nu två assistenter som är pålitliga, trygga i sig själva och har ett ”låg-affektivt bemötande”.  Han har MS och sitter i rullstol och du som assistent kommer att vara hans förlängda armar, ben, ögon och ett stöd för honom i alla möjliga situationer som tex vid hygien, tvätt, städ och rehabiliteringsträning, på sitt arbete och sin fritid och inte minst som pappa.  Delar du vår kunds intressen som är  skötsel av hemmet, matlagning, båtar, fiske och hårdrock är det såklart ett plus. Men det allra viktigaste av allt är att det ”klickar” mellan dig, vår kund och hans familj. Kundens hem är på Tjörn och är en arbetsplats för hans assistenter men också ett hem för honom och hans familj, att visa respekt och kunna känna av när det är dags att ”backa eller kliva fram” är av största vikt.  Vår kunds son har särskilda behov så de gäller att du som assistent är en lugn och trygg  person och att  du är lyhörd inför hela familjens situation och bemöter familjen med största förståelse och respekt.   Då kunden har vissa svårigheter att kommunicera via tal är det viktigt att du är lyhörd och uppmärksam, dels för att förstå vad kunden vill och dels för att kunna kommunicera det vidare till människor han möter. Har du tidigare erfarenhet av den här typen av kommunikation är det bara positivt.  Du som söker måste ha B-körkort och bil för att ta dig till vår kund och för att kunna köra kunden i familjens anpassade bil på ett tryggt och säkert sätt. 

Vi söker dig som:

  • Erfarenhet av vård, omsorg, personlig assistans gärna undersköterska och erfarenhet av lyftteknik.
  • Att du är ordningsam, lyhörd, trygg i dig själv och har ett låg-affektivt bemötande.
  • Vi ser gärna kvinnliga och manliga sökanden i åldern 25 år och uppåt, men alla ansökningar beaktas.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska tal och i skrift och att du ser långsiktigt på ditt arbete.
  • Körkort och bil är ett krav för att kunna ta sig till vår kund.
  • Då det finns minderåriga barn i familjen krävs det utdrag ur polisens belastningsregister.

Arbetstid/Varaktighet: 2 tjänster på ca 67%/tjänst. SLUV ”Så länge uppdraget varar anställning” Rullande schema, vardagar mellan 14.30-22.30 alt 15.30-22.30. Några dagspass på 4 veckor som är mellan 07.30-15.30. En helg per 4-veckor arbetar man lördag och söndag dag/kväll. Man ska ju även vara beredd att gå in och arbeta extra vid övrig personals frånvaro/sjukdom. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. TillträdeOmgående eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så vänta inte med din ansökan!

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-12-19
Ansök här

Kontaktperson

Annika Kroon Rekryteringsansvarig.