Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Är du vår nya stjärna? Personlig assistent sökes till man i Västerås

Ort: Västerås
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-10-03
Sista ansökningsdatum: 2022-11-14
Arbetstid: Sommarjobb

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent till en man i Västerås. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Som personlig assistent kommer du stötta kunden med förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor samt aktiviteter både i samt utanför hemmet. Är du en person som inte ser problem utan lösningar, som är stark, lättsam och har ett varmt hjärta så tveka inte, sök. Vänta inte med din ansökan då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Timvikarie vid behov. Arbetstiderna varierar och är 9:30-20:30, 10:00-20:00, 9:30-00:00 samt 10:00-03:00.
Lön: Fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående

Vem är du?
Som person är du både glad, flexibel, lättsam, ansvarstagande, nära till skratt och respektfull mot kundens privatliv och integritet. På kunds önskemål ser vi gärna kvinnliga sökande.

För denna tjänst krävs det att du har:
- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- Körkort
- Flexibel


Det är även meriterande om du har:
- arbetserfarenhet av en liknande roll inom vården

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana 
HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2022-11-14
Ansök här

Kontaktperson

Emelie Berglund Rekryteringsassistent