Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Arbeta som personlig assistent på 70% i Motala – vikariat

Ort: Motala
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-05
Sista ansökningsdatum: 2021-10-28
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Arbeta som personlig assistent på 70% i Motala - vikariat

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker nu en personlig assistent som vill jobba på ett 70% vikariat, som kortast året ut. Vi söker dig som är en engagerad person med positiv ådra och som vill bli del av ett härligt team!


Om tjänsten:

Som personlig assistent hos vår kund i Motala är du hans förlängda arm och tar vid och hjälper till där funktionsnedsättningen sätter gränser. Mer information om kunden och jobbet ges vid aktuell intervju.


För att bli aktuell i rekryteringen krävs följande:

- Du kommunicerar obehindrat på svenska, både i tal och i skrift,

- Du har god fysik och kan genomföra förflyttningar,

- Du lever en relativt aktiv livsstil,

 


Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.


Arbetstid/Varaktighet: Vikariat 70% fram tills årsskiftet, med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna varierar mellan dag, eftermiddag, kväll, vaken natt och helg.


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.


Tillträde: Enligt överenskommelse. Urval sker löpande. 

 

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

 

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

 

Registerutdrag
Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Blanketten du ska välja heter Arbete med barn med funktionsnedsättning (LSS-verksamhet) (442.9) 


Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Frågor?
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-10-28
Ansök här

Kontaktperson

Lina Sjöqvist Rekryterings- och bemanningsansvarig lina.sjoqvist@humana.se