Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2023-09-11

Arbetshandledare till daglig verksamhet

Om tjänsten

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som arbetshandledare hos oss på Humana. Du kommer tillsammans med oss att arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Inom division LSS erbjuder Humana LSS-verksamheter både på entreprenad och i egen regi. Vi har LSS-boenden såväl för unga som vuxna, vi driver särskola, elevhem och daglig verksamhet. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Om tjänsten

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:
Vardagar vid behov
Lön: Lönen sker enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående

Vem är du?
I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Som arbetshandledare på Fuga DV arbetar du i en arbetsinriktad verksamhet där du ger stöd till våra arbetstagare och handleder dem i arbete. Du har utbildning och erfarenhet av personer med utvecklingsstörning och autism. Vi söker dig som är lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull. Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en rörlig och dynamisk miljö. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga, är engagerad och lyhörd. Verksamheten ligger i Sollentuna kommun och har flera inritknignar bl. a snickeri, montering och park och trädgåd. Det är därför viktigt att du tycker om att arbeta med olika saker både utomhus och inomhus. Du kommer att tillhöra Fuga daglig verksamhet och arbeta tillsammans med 9 trevliga och serviceinriktade kollegor som varje dag gör sitt yttersta för att leverera ett bra resultat.

Redogör även för tjänstens formella krav och informera vilka av dessa som personen skall/ bör ha.

För denna tjänst krävs det att du:
Utdrag ur belastningsregistret erfodras alltid före anställning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är även meriterande om du:
Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med tydlliggörande pedagogik och AKK. Har du utbildning inom lågaffektivt bemötande är det ett plus. Eftersom kommunikation är en viktigt del i arbetet och daglig dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter är det viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift.

B-körkort är meriterande för tjänsten eftersom transporter och arbete ute i samhället ingår i flera av våra inriktningar.


Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Kontaktperson