1. Du är här: Arbetshandledare till Fuga daglig verksamhet

Arbetshandledare till Fuga daglig verksamhet

Stad: Sollentuna
Yrkesroll: Undersköterska / Stödassistent
Publicerad: 2019-12-03
Sista ansökningsdatum: 2020-01-02
Arbetstid: Dag
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.Inom division LSS erbjuder Humana LSS-verksamheter både på entreprenadavtal och i Humanas egen regi. Vi har LSS-boenden såväl för unga som vuxna, vi driver särskola, elevhem och daglig verksamhet. Hela landet är vårt upptagningsområde.

 

Är du en engagerad, lyhörd och lösningsfokuserad person? Har du dessutom utbildning och erfarenhet av personer med utvecklingsstörning eller autism?

Då kanske du vill arbeta i vår arbetsinriktade dagliga verksamhet? I arbetet som arbetshandledare ger du stöd till våra arbetstagare och handleder dem i arbete. Verksamheten ligger i Sollentuna Kommun och har flera olika inriktningar bl.a Snickeri, Montering och Park & trädgård. Det är därför viktigt att du tycker om att arbeta med olika saker både utomhus och inomhus.

Just nu söker vi en arbetshandledare som har tidigare vana av att arbeta med Tydliggörande pedagogik och AKK. Har du utbildning inom lågaffektivt bemötande är det ett plus. På grund av arbetets art söker vi i första hand en manlig arbetshandledare. Du behöver också ha körkort eftersom transporter och arbete ute i samhället ingår i flera av våra inriktningar.

Eftersom kommunikation är en viktig del i arbetet och daglig dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter är det viktigt att du behärskar svenska i både tal och skrift.

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Heltid / Dag
Sök jobbet senast 2020-01-02
Ansök här

Kontaktperson

Jessica Persson Verksamhetschef 072-573 57 77