Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2023-11-03

Arbetsterapeut sökes till Humana Björnö

Om tjänsten

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som arbetsterapeut hos oss på Humana Björnö. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Som arbetsterapeut hos oss på Humana kommer du ansvara för att omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs, följs upp och utvärderas utifrån den enskilde individens behov. Du förväntas också att samverka med övriga personalgrupper. Vid speciella behov kommer du även hålla i utbildningar och handledning för övrig omvårdnadspersonal. 

I överrenskommelse kan tjänsten komma innefatta ansvar för aktiviteter om 25%.

Som arbetsterapeut hos oss på Humana kommer du bland annat att arbeta med:
 - utföra ADL-bedömningar
 - handleda omvårdnadspersonal i uppgifter inom professionen
 - risk- och funktionsbedömningar samt uppföljning
 - utprovning och förskrivning av hjälpmedel
 - medverka i teamträffar och vårdplanering
 - hantera dokumentation och avvikelser
 - riskbedömningar kopplade till  arbetsmiljö
 - utbildning av omvårdnadspersonal i bl.a. förflyttningsarbete.

Du kommer ha ett nära samarbete med fysioterapeut, omvårdnadspersonal samt sjuksköterskor. 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dagtid, sysselsättningsgrad enligt överenskommelse. Tillsvidare. Vi tillämpar 6 månader provanställning.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.
 
Vem är du?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta i en äldreomsorg där du dagligen bidrar till att skapa en meningsfull vardag för de äldre. Du är kundfokuserad, serviceinriktad och kreativ. För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga.
 
För denna tjänst krävs det att du:

- är utbildad och legitimerad arbetsterapeut
- har kunskap att dokumentera i journalsystem (ICF alt. VIPS)


Det är även meriterande om du:
- har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg eller hemtjänst 

- har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom
- har erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regi
- har erfarenhet som ansvarig över en verksamhets aktiviteter

Vi ser gärna att du har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför alltid våra insatser med hög serviceanda.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.
 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer och kompetensbaserade intervjuer.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Nina Jones på Nina.Jones@humana.se.
Välkommen med din ansökan!

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Läs mer på www.humana.se

Kontaktperson

Nina Jones Verksamhetschef