Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Arbetsterapeut till Högalids äldreboende i Trelleborg

Ort: Trelleborg
Yrkesroll: Arbetsterapeut
Publicerad: 2021-04-26
Sista ansökningsdatum: 2021-05-26
Arbetstid: Dag

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter?

Välkommen till Humana.

Nu söker vi en arbetsterapeut 3 dag/vecka (50%) till äldreboendet Humana Högalid i Trelleborg. Högalid ligger fint beläget i Trelleborg mitt i ett villaområde, nära kommunikationer, butiker, restauranger och andra bekvämligheter. Boendet består av 40 lägenheter fördelat på fyra avdelningar. Varje avdelning består av tio lägenheter och har ett gemensamt kök, vardagsrum samt balkong eller uteplats.

Om tjänsten

Som arbetsterapeut bidrar du till att våra kunder kan utveckla och bibehålla bästa möjliga förmåga. Du ingår i ett team tillsammans med fysioterapeut, sjuksköterska och omvårdnadspersonal.  Arbetsuppgifterna består bla av att vara delaktig i risk- och funktionsbedömningar samt uppföljning, ansvara tillsammans med fysioterapeut för utprovning och förskrivning av hjälpmedel, medverka i teamträffar och vårdplaneringar. Tillsammans med fysioterapeut ansvarar du även för att utbilda och handleda omvårdnadspersonal i bland annat förflyttningsteknik och rehabiliterande arbets- och förhållningssätt.  

Vem är du?
För denna tjänst krävs det att du är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet från äldreomsorg. 

Vi söker dig som är lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull. Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö. För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga. Du har förmåga att prioritera, organisera och arbetsleda medarbetare i att vara lösningsinriktade i deras arbete.  Du är tydlig i din kommunikation och har stor förmåga att kunna bemöta människor i olika situationer.

Vi ser att du har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv, samt stå för vår värdegrund Ansvar, Engagemang och Glädje. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför alltid våra insatser med hög serviceanda.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:  Dagtid, vardagar.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning för grundlön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: 1 juli 2021 alt enligt överenskommelse.  Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-05-26. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer och kompetensbaserade intervjuer. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Sirpa Kolnby på sirpa.kolnby@humana.se  eller 010-453 09 60

Välkommen med din ansökan! 

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Läs mer på www.humana.se 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-05-26
Ansök här

Kontaktperson

Sirpa Kolnby Verksamhetschef 010-4530960