Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Arbetsterapeut till Humanas äldreboende Norrtälje Hamn och Björnö

Ort: Norrtälje
Yrkesroll: Arbetsterapeut
Publicerad: 2022-01-14
Sista ansökningsdatum: 2022-02-13
Arbetstid: Dag

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som arbetsterapeut med aktivitetsansvar hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Vi söker nu två legitimerade arbetsterapeuter till våra verksamheter Norrtälje Hamn och Björnö. Som arbetsterapeut hos oss på Humana kommer du ansvara för att omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs, följs upp och utvärderas utifrån den enskilde individens behov. Du förväntas också att samverka med övriga personalgrupper. Vid speciella behov kommer du även hålla i utbildningar och handledning för övrig omvårdnadspersonal. Du kommer i din roll att arbeta tillsammans med kollegor som varje dag gör sitt yttersta för att leverera ett bra resultat.

Som arbetsterapeut hos oss på Humana kommer du arbeta med bl.a.:
 - utföra ADL-bedömningar
 - handleda omvårdnadspersonal i uppgifter inom professionen
 - risk- och funktionsbedömningar samt uppföljning
 - utprovning och förskrivning av hjälpmedel
 - medverka i teamträffar och vårdplanering
 - hantera dokumentation och avvikelser
 - riskbedömningar kopplade till  arbetsmiljö
 - utbildning av omvårdnadspersonal i bl.a. förflyttningsarbete.

Som aktivitetsansvarig hos oss på Humana innebär det att du kommer att bland annat:
- kartlägga boendes önskemål och behov av olika aktiviteter
 - planera, förbereda och genomföra aktiviteter på verksamheten
 - samverka med externa aktörer t. ex. föreningar, musiker, skolklasser
 - administrera veckoschema över aktiviteter på våra digitala skärmar

Du kommer ha ett nära samarbete med fysioterapeut, omvårdnadspersonal samt sjuksköterskor och du ingår i verksamhetens lokala ledningsgrupp.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dag, 75-100%. Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. 2 tjänster ska tillsättas.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och övriga ersättningar sker enl. kollektivavtal. 
Tillträde: Snarast eller enl. överenskommelse. 
 
Vem är du?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta i en äldreomsorg där du dagligen bidrar till att skapa en meningsfull vardag för de äldre. Du tycker att arbetet med aktiviteter är roligt. Du är kundfokuserad, serviceinriktad och kreativ. För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga.
 
För denna tjänst krävs det att du:
 
- är utbildad och legitimerad arbetsterapeut
 - har kunskap att dokumentera i journalsystem

Det är även meriterande om du:
- har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg eller hemtjänst 

- har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom
- har erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regi
- har erfarenhet som ansvarig över en verksamhets aktiviteter

Vi ser gärna att du har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför alltid våra insatser med hög serviceanda.

Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2022-02-13. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer och kompetensbaserade intervjuer. Vi hanterar endast de ansökningar som inkommer via vårt rekryteringssystem, ansökningar som inkommer via mail kommer inte att beaktas i rekryteringsprocessen. Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Björnö's verksamhetschef Sara SöderlingSara.Soderling@humana.se eller tel. 073-069 30 18.
Välkommen med din ansökan! 

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.
Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-02-13
Ansök här

Kontaktperson

Sara Söderling Verksamhetschef +46 73 0693018