Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Arbetsterapeut till Humanas äldreboende Sommarsol i Vejbystrand

Ort: Ängelholm
Yrkesroll: Arbetsterapeut
Publicerad: 2023-02-22
Sista ansökningsdatum: 2023-03-31
Arbetstid: Dag

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som arbetsterapeut hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
 
Om tjänsten
Vi söker nu en legitimerad arbetsterapeut till vårt äldreboende Humana Sommarsol i Vejbystrand.
Boendet har totalt 60 lägenheter för personer med demenssjukdom samt somatiskt omvårdnadsbehov. I rollen som arbetsterapeut hos oss på Humana ingår du i ett team tillsammans med fysioterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Du stöttar och motiverar den boende att själva utveckla och bibehålla sina fysiska, kognitiva och sociala förmågor. I arbetet ingår bl a ADL-bedömningar, anpassning av vardagsmiljön, ansvara för skapande och kreativa aktiviteter samt olika former av vardagsträning i syfte för den äldre att bibehålla men även utveckla förmågor. Du ansvarar också för bedömning, utprovning och förskrivning av fysiska och kognitiva hjälpmedel. Vidare handleder du omvårdnadspersonalen i rehabiliterande förhållningssätt, förflyttningsteknik mm. 


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dagtid, ej arbete röda dagar. Vi tillämpar provanställning 6 månader. Ange önskad tjänstgöringsgrad i ansökan. 
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning, övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Enligt överenskommelse.

 

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med ett par års erfarenhet som arbetsterapeut inom äldreomsorgen. Du tycker om att arbeta i team samt trivs i en snabbrörlig och dynamisk miljö. Vidare är du påhittig och kreativ och har ett positivt synsätt. För att trivas i rollen ser vi även att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga.

Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2022-03-31. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer och kompetensbaserade intervjuer. Vid frågor kontakta verksamhetschef Michaela Jensen på Michaela.Jensen1@humana.se .Välkommen med din ansökan! 

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2023-03-31
Ansök här

Kontaktperson

Michaela Jensen Verksamhetschef