Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Arbetsterapeut till nybyggda äldreboendet Humana Sommarsol i Vejbystrand

Ort: Ängelholm
Yrkesroll: Arbetsterapeut
Publicerad: 2021-02-24
Sista ansökningsdatum: 2021-03-31
Arbetstid: Dag

Vill du jobba nära naturen och havet och på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Välkommen till Humana Sommarsol i Vejbystrand. 

Att vara med i uppstarten av ett äldreboende är spännande och ger en stor möjlighet till delaktighet och inflytande. Nu har du som är legitimerad arbetsterapeut chansen att vara med på den resan.

Humana Sommarsol öppnar 2 juni 2021. Det är ett innovativt boende med genomtänkt design där kvalitet står i fokus. Boendet har totalt 60 lägenheter för personer med demenssjukdom samt somatiskt omvårdnadsbehov. Verksamheten kommer ha en inbjudande utemiljö med växthus och promenadstråk. Här arbetar vi utifrån ett personcentrerat förhållningssätt och Humanas värdegrund - Glädje, Engagemang och Ansvar.

Om tjänsten
I rollen som arbetsterapeut hos oss på Humana ingår du i ett team tillsammans med fysioterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Du stöttar och motiverar den boende att själva utveckla och bibehålla sina fysiska, kognitiva och sociala förmågor. I arbetet ingår bla ADL-bedömningar, anpassning av vardagsmiljön, ansvara för skapande och kreativa aktiviteter samt olika former av vardagsträning i syfte för den äldre att bibehålla men även utveckla förmågor. Du ansvarar också för bedömning, utprovning och förskrivning av fysiska och kognitiva hjälpmedel. Vidare handleder du omvårdnadspersonalen i rehabiliterande förhållningssätt, förflyttningsteknik mm. 


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten är förlagd på dagtid vardagar och tjänstgöringsgraden är deltid 75%.  Antingen arbetar du mån-fre kortare arbetspass alternativt längre arbetspass fördelat på färre antal dagar. 
Lön: Lönen sker enligt överenskommelse och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Maj 2021. Vi tillämpar provanställning om 6 månader. 
 

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med ett par års erfarenhet som arbetsterapeut inom äldreomsorgen. Du tycker om att arbeta i team samt trivs i en snabbrörlig och dynamisk miljö. Vidare är du påhittig och kreativ och har ett positivt synsätt. För att trivas i rollen ser vi även att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga.

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-03-31
Ansök här

Kontaktperson

Hanna Göthlin Regionchef