Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Assistent med hästvana sökes till kille utanför Lund, 50–75 %.

Ort: Lund
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-04
Sista ansökningsdatum: 2022-02-28
Arbetstid: Dag

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Till mina hästar och till mig behöver jag en assistent på deltid. Kan Du hjälpa mig med träning av mina hästar (ett sto och hennes tvååriga föl) samt mocka, ta hand om utrustning och annat som hör till, då tycker jag att du ska höra av dig!

Jag är en ung man som har autism och min ork räcker inte till allt. Jag bor med min mor och mina hästar på en gård på Sandby mosse. Helst ska du kunna arbeta minst två dagar per vecka och lite mer på sommaren. Vi kan diskutera hur du kan förlägga din arbetstid. Jag vill gärna att Du börjar så snart som möjligt. 

Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-02-28
Ansök här

Kontaktperson

Zinnia Örnbielke Rekryteringsansvarig