Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Assistent med hästvana sökes till kille utanför Lund på 45%.

Ort: Lund
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-03-30
Sista ansökningsdatum: 2023-04-05
Arbetstid: Dag

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Assistent med hästvana sökes! Till en ung man, som har autism, söker vi en personlig assistent som kan jobba två dagar per vecka. Tjänsten är på 45%, men med möjlighet till mer timmar enligt överenskommelse samt under sommaren upp till heltid vissa veckor.

Arbetstiden är 8,30–17,30 och de dagar som är aktuella är onsdag och lördag eller söndag. Eventuellt kan man i stället för onsdagen jobba både lördag och söndag. Ytterligare någon timme kan erbjudas sen eftermiddag om så önskas. Önskas några timmar färre kan det också gå bra.

Mannens intresse är hans hästar och du som söker ska ha hästvana och kunna hantera hästar på ett säkert sätt. Mannen har ett sto och en unghäst. I flocken finns ytterligare en unghäst och en äldre valack.

Du behöver vara lugn och kunna samarbeta med mannen utan alltför mycket prat, men du ska också kunna skratta. Det är viktigt att du kan vara noggrann i ditt arbete. Arbetet innebär allt som har med hästar att göra och det jobb som finns på en hästgård. Du ska också kunna se till att mannen får mat och får koppla av när det behövs.

Arbetsplatsen ligger strax utanför Södra Sandby och det är 1,4 km från närmaste busshållplats.

Till denna man söker vi också en sommarvikarie vecka 28-31 + några dagars introduktion innan.

Lön: Lönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2023-04-05
Ansök här

Kontaktperson

Tyra Lundquister Rekryteringsansvarig