Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Assistent sökes till flicka i Enköping

Ort: Enköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-05-25
Sista ansökningsdatum: 2023-06-25
Arbetstid: Varierande - Kväll, Helg

Vi söker en driven, engagerad och innovativ person som tycker om att hitta på roliga aktiviteter. Uppdraget är att vara personlig assistent till en 18-årig sprallig, glad flicka som älskar musik och bor på landet i Enköping. Du ska tycka om att tex åka på badhuset, göra utflykter, picknick, promenera osv.
Flickan behöver stöd med flera moment i vardagen, bland annat med att aktiveras utanför hemmet vilket är den viktigaste uppgiften för dig som assistent. Arbetstiderna planeras tillsammans med flickans mamma, men är oftast förlagda eftermiddag/kväll vardagar. Tiderna på helgerna kan variera.

Jobbet kan vara mycket givande för dig som vill ha ett personligt och viktigt arbete där dina arbetsuppgifter är varierande. Du behöver vara lyhörd för alternativ kommunikation och samspel. Aktivitet och stimulering är centrala delar i arbetet. Kunskaper om autism och förståelse för hur funktionshindret kan yttra sig är meriterande men inte avgörande. Stor vikt läggs på personliga egenskaper som är viktiga för uppdraget.
Utöver en aktiv fritid innebär uppdraget stöd och hjälp med hygienuppgifter, matsituationer mm.
Obehindrat tal och förståelse för det svenska språket efterfrågas.

Körkort och tillgång till bil är nödvändigt. Vi ser gärna att du beskriver dig själv i ansökan och vad du har jobbat med tidigare.

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Kväll, Helg
Sök jobbet senast 2023-06-25
Ansök här

Kontaktperson

Stina Quant Kontaktperson 0857236618