Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Assistent till ung kille i Kungshamn.

Ort: Sotenäs
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-12-08
Sista ansökningsdatum: 2022-01-10
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

.

Vår kund, en ung kille som bor tillsammans med sin familj i Kungshamn, söker nu efter en assistent som är glad, positiv och som inte är rädd för att bjuda på sig själv.

Då det krävs en tids introduktion och god kännedom om kunden och hans rutiner vill vi att du är tillgänglig omgående.

Vår kund är en levnadsglad, social och positiv ung kille som gillar att röra på sig. Som assistent behöver du vara aktiv och utomhus kunna hänga med i ett högt tempo. I andra sammanhang behöver du kunna förmedla en lugn och trygg atmosfär.

Vår kund har autism så du bör ha en stor portion tålamod och vara trygg i dig själv. Kunden kommunicerar med bilder och det är något du kommer att få lära dig om du inte redan har erfarenhet av det.

Det krävs att du som assistent ser långsiktigt på ditt uppdrag och tjänstgöringsgraden kan komma att höjas.

Teamet kring vår kund är viktig, därför kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och att det ”klickar” mellan dig och vår kund. Tidigare erfarenhet är ett plus, men det viktigaste av allt är att du är en person som har hjärtat på rätta stället och att du har ett genuint intresse av att finnas till för någon annan. . 

Tillträde: Omgående. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Arbetstid / Varaktighet: 25-50%  SLUV ”Så länge uppdraget varar anställning” Varierade arbetstider. Vardagar:  mest eftermiddagar och kvällar. Helger: olika långa pass mellan kl 07-23.


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-10
Ansök här

Kontaktperson

Annika Kroon Rekryteringsansvarig