Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Assistenter sökes till 30-årig kvinna i Skellefteå!

Ort: Skellefteå
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-21
Sista ansökningsdatum: 2021-11-24
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Assistenter sökes till 30-årig kvinna i Skellefteå!

Jag söker dig som vill vara assistent till mig, en 30-årig student. Efter ett uppehåll studerar jag igen till socionom och är förhoppningsvis klar om ett år. På grund av min muskelsjukdom behöver jag hjälp alla dygnets vakna timmar.

Vad söker jag? Gärna assistenten som tänker stanna ett tag, är ansvarsfull, flexibel och trygg i sig själv. En viktig egenskap utifrån att jag studerar är att du klarar av att det ibland är väldigt lugnt, samtidigt som du är beredd på andra stunder som är mer hektiska. Jag är matlagningsintresserad och det händer att jag står och lagar mat en hel dag. Jag behöver bland annat hjälp vid förflyttningar, vilket innebär att du inte bör ha ryggproblem. Jag är allergisk mot pälsdjur och starka dofter som parfym, men det är absolut inte förbjudet att ha djur så länge du inte drar med hela pälsen till jobbet. Parfymen får stanna hemma helt och hållet.

Jag söker dig som vill arbeta heltid, deltid eller vara vikarie. Arbetspassen varierar för alla assistenter mellan dag/kväll både vardag och helg. Jag har i dagsläget ingen assistans på natten, men det kommer att tillkomma framöver. Efter en eventuell arbetsintervju kan du bli erbjuden att pröva arbeta ett eller flera pass, då det är svårt att veta direkt hur vi fungerar ihop och hur lyft mm kommer att fungera. Det är viktigt att du som söker har möjlighet att börja provjobba omgående.

Ingen tidigare erfarenhet krävs. Det är däremot väldigt viktigt med personlig lämplighet och att vi trivs och känner oss trygga med varandra.

Arbetsiderna är vardagar 7-16 samt kväll 16-23. Under helger är tiderna antingen 8-16 eller 9-16, samt 16-24, detta under fredagar och lördagar.

Anställningsform: Timanställning. 

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse eller så snart som möjligt.

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-11-24
Ansök här

Kontaktperson

Emilia Höglund Uppdragschef/ Rekryteringsansvarig