Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Assistenter till 29-årig kvinna i Skellefteå

Ort: Skellefteå
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-14
Sista ansökningsdatum: 2021-05-11
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Jag är en 29-årig kvinna som på grund av min muskelsjukdom behöver hjälp i dygnets alla vakna timmar.

Du som assistent bör vara ansvarsfull, flexibel, lyhörd, stark, trygg i dig själv och ha en professionell inställning till arbete. Jag är allergisk mot pälsdjur och starka dofter som parfym, men det är absolut inte förbjudet att ha djur så länge du inte drar med hela pälsen till jobbet. Parfymen får stanna hemma helt och hållet. Nu är det särskilt viktigt med hygien och att inte dra med sig smitta till sin arbetsplats eftersom jag tillhör en riskgrupp.

Arbetet innebär att finnas till i min vardag, både när jag är hemma och i andra situationer. Du bör klara av att inte ha så mycket att göra vissa dagar, samtidigt som det ibland kan vara hektiskt. Dagar ser olika ut helt enkelt. Jag behöver bland annat hjälp vid förflyttningar och lyfthjälp, vilket innebär att du inte bör ha ryggproblem. Du bör inte heller vara rädd för lite smuts eftersom jag börjat dra igång det gamla odlingsintresset.

Jag söker dig som vill arbeta som vikarie och hoppa in vid behov. Schemapassen är fördelade på dagtid och kvällstid under både vardag och helg för alla assistenter. Jag har ingen assistans under natten. Efter en eventuell arbetsintervju kan du bli erbjuden att pröva arbeta ett eller flera pass. Arbetsintervjun planerar vi att försöka utföra via Facetime, Skype eller Messenger, alternativt utomhus. Det är viktigt att du som söker har möjlighet att börja provjobba omgående.

Ingen tidigare erfarenhet krävs. Det är däremot väldigt viktigt med personlig lämplighet och att vi trivs och känner oss trygga med varandra.

Varierande arbetstider.

Anställningsform: Timanställning. 

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse eller så snart som möjligt.

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-05-11
Ansök här

Kontaktperson

Nora Abrahamsson Rekryteringsansvarig