1. Du är här: Autistisk ung kvinna i Falun söker vikarie.

Autistisk ung kvinna i Falun söker vikarie.

Stad: Falun
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-08-23
Sista ansökningsdatum: 2019-09-23
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi ytterligare en personlig assistent till vårt gäng, är du vår nästa kollega?
Vi söker en personlig assistent till en autistisk kvinna i Falun som kan jobba som timvikarie i höst.

Om tjänsten:

Ung kvinna snart 30 år, hon har autism, bor i Falun. Kunden tycker om djur och äta ute, se på tv/film tillsammans med assistenterna. 
Hon jobbar på daglig verksamhet ett par dagar i veckan då är assistenterna med.
Det ingår en del medicinska insatser i arbetet. Kunden använder bildstöd.

Kunden har dubbel assistans dygnet runt.

Vi söker dig som:

Är lugn, glad och engagerad. Gärna har erfarenhet inom autism och utvecklingsstörning är meriterande, dock inte avgörandet.
God inkänningsförmåga, ansvarstagande och bra på att läsa av människor.

Viktigaste är att du har intresse och förståelse för människor med olika svårigheter och behov och bemöter brukaren utifrån det. En bra personkemi mellan brukaren och den anställda är ett måste för ett fungerande samarbete. 
Körkort är ett krav!
Vi vill även att du som söker har eller beställer ett registerutdrag.

Tjänsten är en timanställning med start omgående för introduktion.
Personkemin med kund är avgörande ifall det kan bli en schemarad.

 Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag och helg. Passen är 24h, 09:00-09:00

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: omgående.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.seEnligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-09-23
Ansök här

Kontaktperson