Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Barnkär flexibel personlig assistent sökes i Linköping

Ort: Linköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-02-23
Sista ansökningsdatum: 2021-03-23
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi varma och engagerade timvikarier att fylla ut vårt team med, kanske är du vår nästa kollega? Vi söker en personlig assistent till en lekfull och glad tjej som är två år och är bosatt i Linköping.

Om tjänsten:

Kunden har ett omfattande vårdbehov och har bland annat trach (tracheotomi) samt nedsatt syn och hörselförmåga. Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag såsom påklädning, personlig hygien och sondmatning. Hon tillbringar viss tid per månad på korttids.

Vi söker dig som:

- Har erfarenhet från en liknande roll

- Är flexibel, engagerad och arbetsvillig

- Flytande svenska i både tal och skrift 

 

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet:  Varierande dag, kväll, natt och helg. Timvikarie vid behov med möjlighet till fasta tider på schema.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-03-23
Ansök här