Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Barnkär personlig assistent 85% till 7-årig kille i Vega

Ort: Haninge
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-08
Sista ansökningsdatum: 2021-11-04
Arbetstid: Dag

Är du en barnkär person med hög arbetsmoral som trivs med en lekfull vardag? Då tror vi att du är rätt person, läs mer om tjänsten nedan!

Nu söker vi en erfaren personlig assistent till vår 7-åriga kille som bor tillsammans med sina föräldrar och två syskon i Haninge. Han är en glad och pigg kille som gillar att leka och hitta på saker. Han kan gå själv och kommunicerar väl med sin omgivning.

Om tjänsten:
Vi söker dig som är intresserad av en tjänst på 85%. Arbetstiderna är förlagda i skolan, vardagar kl 7-14. Tillträde sker enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Vår kille har assistans både dag kväll och vaken tid på natten, på grund av att han har tracheostomi. Det är meriterande, men inget krav om du arbetat med detta tidigare. Självklart får du en grundlig introduktion på plats samt två utbildningsdagar där du får lära dig allt om trachestomi och hjärt-och lungräddning. Detta för att både du och han ska känna er trygga med varandra i vardagen. Till vår kund tar du dig enkelt via kollektivtrafik och det tar cirka 5 minuter att gå från hållplatsen.

Vem vi söker:

Vi söker dig som är flexibel och är lugn i ditt bemötande. Du har lätt att samarbeta och är barnkär. Eftersom du kommer att arbeta i tätt med pojkens familj krävs det att du har en god förmåga att arbeta tillsammans med andra samt en god känsla för integritet och respekt. Du förstår vikten av god hygien, då detta är viktigt i hanteringen av hans tracheostomi. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att du kan tala svenska är ett krav då kommunikation är ett av behoven.

För att bli aktuell för tjänsten krävs följande:
- Rökfri
- Barnkär
- God kunskaper i svenska

Varmt välkommen med er ansökan, vi ser fram emot att höra från dig!

Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: Din ansökan kommer att läsas av personal vid Humana, av kunden och hans anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Belastningsregisterutdrag
Entligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen på följande länk:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-11-04
Ansök här

Kontaktperson

Malin Hellberg Rekryteringsansvarig