Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Barnkär personlig assistent på 75% sökes i Linköping

Ort: Linköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-13
Sista ansökningsdatum: 2021-11-15
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi varma och engagerade personliga assistenter att fylla ut vårt team med, kanske är du vår nästa kollega? Vi söker både en schemalagd tjänst på 75% samt timvikarier till en lekfull och glad tjej som är tre år och är bosatt i Linköping.


Om tjänsten
Kunden har ett omfattande vårdbehov och har bland annat trach (tracheotomi) samt nedsatt syn och hörselförmåga. Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag såsom påklädning, personlig hygien och sondmatning. Hon tillbringar viss tid per månad på korttids.


Vem är du?

- Har erfarenhet från en liknande roll

- Är flexibel, engagerad och arbetsvillig

- Flytande svenska i både tal och skrift

 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vi söker en schemalagd tjänst på 75% där man arbetar vaken natt ca 3 nätter per vecka. Anställningsformen är "så länge assistansuppdraget varar". Utöver detta söker vi timvikarier vid behov för varierande dag, kväll, vaken natt och helg.


Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.


Tillträde: Tillträde sker så snart som möjligt.

 

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg

 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress:https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter Arbete med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-11-15
Ansök här

Kontaktperson

Lina Sjöqvist Rekryterings- och bemanningsansvarig lina.sjoqvist@humana.se