Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Barnkära personliga assistenter till Helsingborg och Landskrona med omnejd.

Ort: Helsingborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-26
Sista ansökningsdatum: 2022-02-28
Arbetstid: Sommarjobb

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Vi söker nu ett antal barnkära assistenter till våra barnkunder boende i Helsingborg och Landskrona med omnejd. Tjänstgöringsgraderna varierar mellan deltid upp till heltid och arbetstiderna är förlagda alla dygnets timmar. Vänligen ange i din ansökan vilken typ av tjänstgöringsgrad du är intresserad av.

Vår assistans vänder sig till barn med olika funktionsvariationer. Som personlig assistent hjälper du kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kunden med andra förekommande uppgifter exempelvis aktiviteter och träning.

För arbetet krävs att du är flexibel och trygg i din arbetsroll samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi ser gärna sökande med erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du utföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. 

Inför anställning till barn behöver vi se ditt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ gärna detta så fort som möjligt, detta gör du enkelt via polisens hemsida.

Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan! 

 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2022-02-28
Ansök här

Kontaktperson

Zinnia Örnbielke Rekryteringsansvarig