Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Behandlingsassistent Hvb Sörby

Ort: Töreboda
Yrkesroll: Behandlingspersonal
Publicerad: 2023-03-13
Sista ansökningsdatum: 2023-04-30
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll, Helg

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobb hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.


Om tjänsten
Sörby är ett akut hvb som tar emot flickor i åldern 12 - 18 år. Vi har fem platser i huset men även två lägenheter där vi kan skräddarsy lösningar som behöver vara anpassade. Vi tar emot placeringar enligt SoL och LVU. Sörby är vackert beläget i närheten av den mysiga slussen vid Hajstorp. 

Att jobba som vikarie på Sörby innebär att man blir högst delaktig i alla uppgifter som förekommer på ett hvb hem. Det är viktigt är att man är trygg i sig själv och har lätt att möta ungdomar som ofta inte har förtroende för vuxna och som dessutom mår dåligt. Vårt uppdrag är akut vilket innebär att vi behöver jobba på att bygga relation skyndsamt och att vi är nyfikna då vi behöver få förståelse för hur vi ska kunna hjälpa flickorna vidare till en bättre framtid. 

Man blir en viktig del i ett underbart gäng människor som tycker om sitt jobb. Vi gör allt som man gör i ett hem, vi hjälps åt för att underlätta, vi alla tar ansvar för att det är helt, rent och snyggt. Vi ser till att flickorna mår bra, att de blir sysselsatta och att de känner sig välkomna och får må så bra de kan. Vi har ett grundschema i verksamheten som flickorna kan påverka vid enskilda och gemensamma möten. Alla flickor får en kontaktperson som tar lite större ansvar för att genomförandeplan upprättas och följs. Dokumentation är en del av vi gör varje dag. 

Vi kommer att erbjuda rätt person utbildning i TMO (traumamedveten omsorg) och LAB (lågaffektivt bemötande), detta är viktiga kompetenser i vår verksamhet och i vårt förhållningsätt.

Vem är du?
- Socialpedagog, behandlingspedagog eller annan avslutad eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Personlig lämplighet är viktigt, du måste tycka om att jobba och umgås med målgruppen

- Erfarenhet från behandling är meriterande
- Att behärska svenska i tal och skrift
- Bekväm i att dokumentera
- B-körkort

Som person är du ansvarstagande, relationsskapande, flexibel och trygg. I rollen är det viktigt att du visar stor empati samtidigt som du har förmågan att sätta gränser vid behov. Arbetet innebär ett nära och förtroendefullt samarbete med dina kollegor och du har därför god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Inför anställning lämnas utdrag ur belastningsregistret.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:
- Omvårdnad i form av direkt behandlingsarbete
- Medverkan i kartläggning
- Nätverkskontakter/myndighetskontakter
- Dokumentation- och utvecklingsarbete

Tjänsten innebär arbete under dagtid, kväll, natt och helg. Vi har behov av hjälp på timma, vi har även sommarvikariat om man är intresserad

Vi erbjuder
Engagerade kollegor som har en god sammanhållning och drivs av viljan att förbättra kvaliteten i vår verksamhet. Humana har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt en intern lärportal med ett brett utbud av utbildningar.

Vad händer nu?
Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Skicka därför gärna din ansökan redan idag! Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 17 000 medarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om hur det att jobba hos oss på Humana HÄR

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll, Helg
Sök jobbet senast 2023-04-30
Ansök här