Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Behandlingspedagog 100 % HVB Region Uppland

Ort: Uppsala
Yrkesroll: Behandlingspersonal
Publicerad: 2023-05-15
Sista ansökningsdatum: 2023-06-25
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobb som behandlingspedagog på våra HVB hem i Region Uppland och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
 

OM TJÄNSTEN
Region Uppland består av åtta HVB verksamheter, två stödboenden samt en LSS 9:8 enhet, totalt elva enheter. På våra enheter kan du möta ungdomar med socialt nedbrytande beteende, känsloregleringsproblematik, självdestruktivt beteende i olika former samt riskbruk.  
Vi söker nu dig som vill jobba som behandlingspedagog på våra HVB-hem med målgruppen flickor, transsexuella och ickebinära ungdomar i åldrarna 14-20. Vi arbetar strukturerat utifrån socialtjänstens uppdrag med individuell behandling där varje klient har en egen genomförandeplan utifrån dennes behov. Vi arbetar i team där kontaktperson/ behandlare, psykolog, sjuksköterska samt läkare samarbetar för att ge klienten den bästa vården utifrån dess förutsättningar och situation. Främst arbetar vi med evidensbaserade metoder, framförallt Kognitiv Beteende Terapi (KBT), inslag av DBT samt motiverande samtal (MI).      

Enheterna är HBTQI-certifierade och tar emot ungdomar oavsett könsidentitet eller könsuttryck samt transsexuella ungdomar. 

Vem är du?      
Vi söker dig som är lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull. Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö. För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga.    
Vi söker främst dig som är behandlingspedagog/socialpedagog och har erfarenhet av att arbeta på HVB. Vi tar gärna emot intresse från dig som har annan utbildning som tex. socionom, beteendevetare eller annan dokumenterad erfarenhet. 

Det är även meriterande om du:    
-har erfarenhet av arbete inom behandling för barn och unga samt psykiatri    
-har erfarenhet av KBT, MI och/eller annan evidensbaserad metod    
-har erfarenhet av dokumentationsarbete och läkemedelshantering   

Tjänstgöringsgrad:   
100 % tillsvidareanställning 

Lön:   
Sker enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.   

Tillträde:   
Enligt överenskommelse  

Övrigt:    
-Manuellt B-körkort krävs för tjänsten.    
-Utdrag ur Polismyndighetens belastnings- och misstankeregister för personal vid HVB erfordras alltid före anställning. Se Blankett.    
-Sista ansökningsdag är den 25/6 2023, vänta inte med din ansökan då vi kommer hanterar ansökningarna löpande.   

Har du frågor om den här tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef André Keshish på telefonnummer 072–545 27 60, andre.keshish@humana.se

Om Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 17 000 medarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om hur det att jobba hos oss på Humana HÄR 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2023-06-25
Ansök här

Kontaktperson

André Keshish Områdeschef 0725452760