Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2023-08-17

Behandlingspedagog 100% HVB Torpvillan, vikariat

Om tjänsten

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som behandlingspedagog på vår verksamhet HVB Torpvillan. Tjänsten är ett vikariat. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 

OM TJÄNSTEN
Torpvillan erbjuder en unik och personlig vårdmiljö för pojkar 15-20 år som befinner sig i svåra psykosociala situationer. Boendet riktar sig till främst till ungdomar med missbruksproblem och/eller kriminalitet. Vi erbjuder bland annat riskbedömningsinstrumentet SAVRY, missbruksprogrammet ACRA samt kriminalitetsprogrammet B12. 

Enheten ligger ca 30 km nordost om Uppsala. Verksamheten ingår i Region Uppland som består av Tiangruppen AB och Tibble Gård Ungdomshem AB.

Vi arbetar utifrån metoderna KBT, MI och Lågaffektivt bemötande. Grunden är en strukturerad och förutsägbar vardag där ungdomarna möter personal och andra vuxna som goda förebilder i de situationer som uppkommer.   

Som behandlingspedagog på Torpvillan kommer du huvudsakligen att arbeta med:
- Behandlingsinterventioner
- Dokumentation
- Externa kontakter med socialtjänst och andra myndighetskontakter
- I tjänsten ingår även vardagliga sysslor

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull. Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö. För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga.

Vi söker främst dig som är behandlingspedagog/socialpedagog och har erfarenhet av att arbeta på HVB. Vi tar gärna emot intresse från dig som har annan utbildning som tex. socionom, beteendevetare eller annan dokumenterad erfarenhet.

Det är även meriterande om du:
- har erfarenhet av arbete inom behandling för barn och unga inom målgruppen
- har erfarenhet av KBT, MI och/eller annan evidensbaserad metod
- har erfarenhet av dokumentationsarbete och läkemedelshantering

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Du behärskar svenska i tal och skrift samt har god datavana.

Så brinner du för den här målgruppen och vill vara med och göra skillnad så sök den här tjänsten!  

 

Har du frågor om den här tjänsten är du välkommen att kontakta Derya Akdag på derya.akdag@humana.se eller telefonnummer 076-1141724 
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 100 %. Tjänsten innebär arbete under dagtid och kvällstid. Det är ett vikariat på 8 månader, med möjlighet till förlängning.  

Lön: Sker enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.'

Sista ansökningsdag är den 8/10, vänta inte med din ansökan då vi kommer hanterar ansökningarna löpande.

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.  

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 17 000 medarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm

Kontaktperson

Derya Akdag Verksamhetschef