Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Behandlingspedagog Villa Fridhem HVB

Ort: Enköping
Yrkesroll: Behandlingspersonal
Publicerad: 2021-11-06
Sista ansökningsdatum: 2021-11-30
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Inom division Barn och unga erbjuder Humana flera HVB och boenden som bedriver omsorg, vård och behandling. På Villa Fridhem tar vi emot pojkar ( 14-18 år) med missbruk och tillhörande problematik. Till verksamheterna finns knutet en specialistenhet med egna psykologer, psykiatriker, läkare, specialpedagoger m.fl. kompetenser. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.


Om tjänsten 
Vi söker dig som har ett intresse att atrbeta med pojkar 14-18 år med missbruk och tillhörande problembild. Arbetsuppgifterna är varierande men innebär till stor del arbete på plats på verksamheterna med bland annat vardagliga arbetsuppgifter såsom matlagning, städ, samtal, samt daglig dokumentation i journal. Du kommer ingå i team där samarbete och kommunikation med arbetskollegor, interna och externa aktörer är en daglig förekommen arbetsuppgift.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig om är utbildad behandlingsassistent, behandlingspedagog, socionom eller motsvarande. Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller erfarenhet av barn och unga i liknande verksamhet. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Dokumentation i tjänsten är ett krav. Är du dessutom flerspråkig så är det ett plus.

Övrig information
Arbetstider: Enligt 6 veckors schema. Tjänsten innebär arbete under dagtid, kvällstid och nattetid med sovande jour. Samt arbete vardag och helg. Huvudsakligen långa arbetspass. Heltidsmått 37 tim/vecka. Tjänstgöringsgrad 100% Vi tillämpar provanställning. Månadslön

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse,  
 
För anställning hos oss, krävs utdrag ur belastnings- och misstankeregistret. B-körkort krävs.

Kontakt 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Caroline De Carro 072-5368210 caroline.decarro@humana.se

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-11-30
Ansök här

Kontaktperson

Caroline de Carro Föreståndare