Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Behandlingspedagog

Ort: Höör
Yrkesroll: Behandlingspersonal
Publicerad: 2022-01-11
Sista ansökningsdatum: 2022-02-18
Arbetstid: Alla


Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som behandlingspedgog  hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Klintas behandlingshem riktar sig till personer med neuropsykiatrisk problematik ofta i kombination med missbruk eller annan samsjuklighet. Enheten har totalt 20 platser. Vi arbetar med individuell behandling där varje klient har en egen vårdplan utifrån deras enskilda behov. Denna utformas i samråd med klient och uppdragsgivare och skräddarsys efter klientens behov. Behandlingen är multimodal och lika stor vikt läggs vid vardagliga funktioner som vid enskilda behandlingsinsatser såsom återfallsprevention, mindfullness och psykoedukativa insatser. vi arbetar i team där kontaktperson , behandlingsansvarig / teamledare , psykolog samarbetar för att ge klienten bästa vård utifrån deras förutsättningar och situation.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tillsvidareanställning  95%. Schemalagd arbetstid med kväll, dag, helg. Vi tilllämpar provanställning under  6 månader.
Lön: Lönen sker enligt överenskommelse  och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Snarast

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant utbildning inom vård och behandling av personer med psykisk ohälsa i kombination med missbruk

Du är utbildad behandlingspedagog/socialpedagog eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten.

Det är av vikt att du har ett genuint intresse av behandling då det ingår i tjänsten att hålla en del av de manualbaserade behandlingarna. Erarenhet av detta är därför också meriterande.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Då vår klientgrupp kräver ett särskilt bemötande som ställer stora krav på dig som person lägger vi stor vikt  vid personliga egenskaper. Du som person behöver ha ett stort mått av tålamod och empati för människor som har haft det svårt i sitt liv. Du behöver vara en stabil person med båda fötterna på jorden som på ett respektfullt sätt kan sätta tydliga gränser. Samtidigt behöver du vara flexibel och bra på att hitta alternativa lösningar på problem. Eftersom vi jobbar i team är det också av stor vikt att du har en god samarbetsförmåga.


Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.
 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2022-02-18
Ansök här

Kontaktperson

Ann-Charlotte Malmros Enhetschef