Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Behandlingspedagoger till OffClinic

Ort: Osby
Yrkesroll: Behandlingspersonal
Publicerad: 2021-12-14
Sista ansökningsdatum: 2022-01-30
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Off Clinic HVB söker tre behandlingspedagoger till en av Off Clinics fyra enheter. 

Behandlingshemmen arbetar med ungdomar som har olika former av sexualiserade beteendeproblem. Neuropsykiatriska funktionshinder är vanligt förekommande. Ungdomarna är mellan 10 och 19 år. Verksamheten är belägen i Visseltofta, 1 mil väster om Osby. Behandlingsarbetet bedrivs utifrån KBT/DBT och salutogena idéer.

Om tjänsten

Off Clinic söker nu 3 behandlingspedagoger till en av våra fyra verksamheter, Stugan. Tjänsterna är tillsvidaretjänster med provanställning på 6 månader.

I din roll som behandlingspedagog kommer du att arbeta med ungdomar i deras vardag. I arbetet ingår att hålla säkerhet, göra beteendeobservationer, utveckla behandlingsstrategier samt motivera ungdomarna till att använda sig av de färdigheter de tillägnar sig i terapi och grupper. Vidare ska du hjälpa ungdomarna att utveckla och delta i en meningsfull fritid samt bistå i mathållning och omsorg. Egen drivkraft är viktig eftersom bedömningar och beslut måste tas omgående.

Uppfinningsrikedom och kreativitet är givna egenskaper hos dig liksom förmåga att motivera och inspirera. Du är tydlig i din kommunikation, flexibel, engagerad och har lätt för att samarbeta.

Kring varje ungdom finns ett team bestående av en terapeut och ungdomens kontaktperson. Teamet leder och utvecklar behandlingsstrategier kring respektive ungdom. Du erbjuds kontinuerlig ärendehandeldning. Kontaktmannaskap ingår i rollen.

Personlig lämplighet prövas.

God förmåga att uttrycka sig i svenskt tal och skrift, samt datorvana.

Körkort B är ett krav.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 100%, 37h/v, dag, kväll och helg.
Lön: enligt överenskommelse
Tillträde: enligt överenskommelse
Utbildningsbakgrund: behandlingspedagog, socialpedagog, socionom, beteendevetare eller annan behandlingspedagogisk utbildning är ett krav för tjänsten. Tidigare arbete med ungdomar och kunskaper i DBT är meriterande.

Sista ansökningsdag: 30 januari, vi går igenom ansökningarna löpande 

Kontaktperson: Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen hör av dig till Ewa Bengtsson, Verksamhetschef, tel 073-405 94 90

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-30
Ansök här

Kontaktperson

Ewa Anna Bengtsson Enhetschef 073-4059490