Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Bitr. verksamhetschef Risingsbogården

Ort: Smedjebacken
Yrkesroll: Chefstjänster
Publicerad: 2021-11-23
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Dag

I Smedjebacken bedriver Humana sedan många år tillbaka Risingsbogården. Risingsbogården är ett särskiltboende för vuxna från 30 år och äldre med omvårdnadsbehov och särskild omsorg på grund av psykiska och sociala funktionsnedsättningar. Vi söker nu en biträdande verksamhetschef som tillsammans med verksamhetschef kan utveckla och driva enheten framåt.

Bland personal finns här mångårig vana att hantera klienter och patienter med en tung multiproblematik. Boendet tillhör affärsområdet Individ- och familj inom division vuxna och du rapporterar direkt till verksamhetschef. En stor och viktig del av uppdraget innebär även möten med våra kommuner och regioner som är våra uppdragsgivare. Du blir en viktig del i Ledningsgruppen i Område 5 och där kommer du ha stort stöd i att leda och utveckla verksamheten du ansvarar för. I Humanas organisation finns även tillgång till en rad olika utbildningsmöjligheter och stödfunktioner.

Arbetsuppgifter/kvalifikationer:

En viktig del i uppdraget blir att driva kvalitets- och utvecklingsarbete på enheten. Du har en bra förmåga att arbeta självständigt. Samordnare och andra funktioner finns som resurs och stöd i verksamheten. Du skall trivas med att arbeta verksamhetsnära och ha ett tydligt ledarskap. Vi söker Dig som tycker om att samarbeta, har god förmåga att arbeta självständigt och vill vara med att utveckla verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du ska ha dokumenterad erfarenhet från ledande befattning i liknande verksamheter och använder dig på ett naturligt sätt av IT-verktyg som stöd i ditt arbete. Du kommer att ha chefsberedskap och sjuksköterskeberedskap. Du behöver vara duktig på att marknadsföra din enhet och vara en god representant.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har följande egenskaper och erfarenheter med dig i bagaget:

· Erfarenhet av målgruppen och myndighetsktskrav

· Sjuksköterska

· Goda kunskaper inom socialtjänstlagen.  

Personliga egenskaper/kompetens:

· Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Självkännedom och en utpräglad samarbetsförmåga.

Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas.

Dagtid, sysselsättningsgrad 100 %, förtroendearbetstid.

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Körkort: B-körkort fordras

Kontakt: Har du frågor; kontakta Verksamhetschef Anna Michols, anna.michols@humana.se 

 

Vad händer nu?

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2022 01 31 Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Betyg, referenser och övriga handlingar lämnas vid en eventuell intervju.

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet. Vi satsar på kompetensutveckling för våra chefer genom bland annat mentorprogram, ledarträffar, ledarutvecklingsprogram samt Humanas digitala lärportal Humana Academy.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Anna Michols Enhetschef