Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Bli personlig assistent till aktiv kille i Ystad - tim vid behov.

Ort: Ystad
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-03-30
Sista ansökningsdatum: 2023-04-18
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Vi söker nu en personlig assistent som tim vid behov till vår kund i Ystad. Arbetstiderna är varierande på dygnets alla timmar och är enligt nuvarande schema mestadels förlagda kl 07:00-17:00, men även kl 17:00-07:00 förekommer, på vardagar och varannan helg. 

Vår kund är en man i 40 års åldern som lever med en CP-skada och behöver hjälp och stöttning med allt som kan uppkomma i hans vardagen så som personlig omvårdnad, dagliga sysslor i sitt hem och hjälp med olika aktiviteter i och utanför hemmet. Han kommunicerar via symbolspråket Bliss.

Vår kund är en positiv och glad och söker en likasinnad assistent. Vi tror att du som söker har hunnit skaffa dig lite livserfarenhet och är pigg och glad, ordningsam, ansvarstagande och socialt kompetent.

Du har gärna tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller liknande. Har du erfarenhet av liftar är det meriterande. Du har körkort då kunden har egen bil som du kommer att köra.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten är en tim vid behov och a
betstiderna är varierande på dygnets alla timmar och är enligt nuvarande schema mestadels förlagda kl 07:00-17:00, men även kl 17:00-07:00 förekommer, på vardagar och varannan helg.

Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Omgående.

Att jobba på Humana
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2023-04-18
Ansök här

Kontaktperson

Katarina Roos Rekryteringsansvarig