Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Bli personlig assistent till härlig kille i Löddeköpinge i sommar!

Ort: Kävlinge
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-04-26
Sista ansökningsdatum: 2022-05-31
Arbetstid: Alla

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Vi söker nu en pigg och glad personlig assistent till vår kund boende i Löddeköpinge under sommaren. Tjänsten ligger på 96 % och du kommer arbeta på ett rullande schema med varierat dag, kväll och helgpass. Introduktion sker i maj månad.  

Vår kund är en glad kille som lever ett aktivt liv med stort intresse för djur, musik, fotboll och att gå på bio. Killen har en funktionsnedsättning och epilepsi och din roll som assistent blir att hjälpa honom med allt som kan uppkomma i hans vardag. Komma med till skolan, matsituationer, träning, personlig hygien, aktiviteter och busa med övriga familjemedlemmar.

Vi söker dig som har barnasinnet kvar, besitter stor ansvars och initiativförmåga, flexibel, tålmodig, positiv och har hjärtat på rätt ställe!

Då killen saknar tal är det även viktigt att du är lyhörd och uppmärksam på hans behov och signaler. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Du är även rökfri, besitter god fysik, har körkort och tillgång till egen bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen.

Inför anställning till barn behöver vi se ditt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ gärna detta så fort som möjligt, detta gör du enkelt via polisens hemsida:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du utföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. 

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana 
HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2022-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Zinnia Örnbielke Rekryteringsansvarig