Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Boendestödjare på Ekeliden Tyringe, tillsvidare ca 75% samt timvik natt

Ort: Hässleholm
Yrkesroll: Boendestödjare
Publicerad: 2022-01-11
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

I natursköna Tyringe, en vacker kurort med närhet till natur och rekreation, bedriver vi verksamhet för vuxna med behov av stöd enligt LSS. Vi erbjuder gruppbostäder, daglig verksamhet och Snouezelverksamhet. Våra klienters vardag styrs av delaktighet, inflytande och självbestämmande.  

Vill du erbjudas ett spännande och utveklinande jobb samtidigt som du arbetar för att ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobb som Boendestödjare hos oss på Humana Ekeliden. I rollen kommer du att tillsammans med oss att arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv.  

Om tjänsterna  

Som boendestödjare inom Humana Ekeliden ansvarar du för att, tillsammans med dina kolleger, ge individuellt utformat stöd till de boende i vardagslivets alla delar. Utifrån varje individs förutsättningar arbetar du för delaktighet och självständighet, med respekt för integriteten. 

Arbetet innebär vissa administrativa arbetsuppgifter så som social dokumentation, upprättande av genomförandeplan mm. I uppdraget ingår även läkemedelsadministrering via delegering. 

Vi tillämpar lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. 

Du kommer att ha en placering på en av våra fem gruppbostäder och arbeta med 9 trevliga kollegor som varje dag gör sitt yttersta för att leverera ett bra resultat. Då vi har ett gott samarbete inom hela Ekeliden kommer du även att få möta andra boende och kolleger vid vissa tillfällen. 

Vi söker även personal på vikariat till våra PK 2 gruppbostad Villa Englund from 1 februari tom 5 juni 2022.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:  Tjänstgöringsgrad ca 75%. Tjänstgöring dag, kväll och helg samt timvik natt.  Målgrupp är i första hand personer som omfattas av PK 1  

Lön: Lön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.  

Tillträde: snarast

Vem är du?  

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet från LSS-verksamhet, och vana av lågaffektivt bemötande. 

Du har en humanistisk människosyn är ödmjuk och ansvarsfull. Du förstår vikten av ett gott bemötande i alla situationer, och av att följa de rutiner och arbetssätt som finns på arbetsplatsen.  

Du är lyhörd för klientens behov av stöd i olika situationer och anpassar ditt arbetssätt och bemötande därefter. 

Som person är du prestigelös och har en god samarbetsförmåga och väljer att se möjligheter och lösningar. 

För tjänsten krävs att du har 

- har lägst gymnasieutbildning som ex. Omvårdnadsprogrammet eller Barn och fritid, personlig assistent utbildning, gärna med utgång stöd och service inom funktionshinderområdet. Alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig  

- har arbetslivserfarenhet från LSS-verksamhet  

- har god datorvana, erfarenhet av dokumentation och behärskar svenska i tal och skrift. 

- har körkort klass B  

 

Att jobba på Humana   

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.     

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.    

 

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR   

 

Vad händer nu?    

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2022-01-31. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.    

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Sara Rydén via mejl sara.ryden@humnana.se.  

Välkommen med din ansökan!  

 
 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Sara Rydén Verksamhetschef