Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Boendestödjare till LSS, Violgatan

Ort: Höör
Yrkesroll: Boendestödjare
Publicerad: 2021-12-13
Sista ansökningsdatum: 2022-01-25
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

ARBETSUPPGIFTER

Som boendestödjare på Violgatan arbetar du med dina kollegor i det pedagogiska arbetet, dels det praktiska och dels det administrativa såsom dokumentation och värdegrundsarbete. Du har en viktig roll i det systematiska kvalitetsarbetet och du deltar i olika former av samverkan med andra delar av samhället. Arbetet innefattar många möten med personer som har olika former av funktionsvariationer och som ofta är kombinerade med omfattande social problematik.

 

KVALIFIKATIONER

För att bli aktuell för tjänsten så behöver du ha eftergymnasial utbildning på minst två år som arbetsgivaren bedömer som relevant. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper där flexibilitet, noggrannhet och engagemang är egenskaper som passar in på dig. Du har också en dokumenterad erfarenhet av att arbeta med målgruppen. Du har också körkort för manuell personbil.Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Till enheten söker vi båda dag och renodlad nattjänst.

Dagtjänsten innebär schemalagda arbetstid dag, kväll och helg. 

Natttjänsten innebär renodlad schemalagd tid. 


Lön: Lön enligt överenskommelse och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.


Tillträde: 1 april eller enligt överenskommelseAtt jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-25
Ansök här

Kontaktperson

Jörgen Karlsson