Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Busig pojke i Älta, Nacka söker glad personlig assistent

Ort: Nacka
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-12-22
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Helg

Vi söker en glad och tålmodig personlig assistent som vill arbeta helg med en 10-årig pojke i Älta

Om tjänsten
Pojken har Downs syndrom och autism. Han är glad och energisk, och har mycket "spring i benen." Han kommunicerar med vissa ord, ljud, tecken som stöd, bildstöd och Widgit Go. Han är en livlig och nyfiken kille som gillar aktiviteter, och att lära sig nya saker. Han älskar att leka, bada i pool, cykla, rida, sång och musik, och att vara ute i naturen. Arbetstiden är förlagd till lördagar eller söndagar, dagtid, ca fyra timmar, samt kvällstid då och då vid behov. Dessa timmar kommer främst att spenderas utomhus med lek och bus i parken. Om relationen mellan dig och pojken fungerar bra finns även möjlighet att kunna följa med på resor, i Sverige och utomlands.

Vem är du?
Vi söker dig som är ansvarsfull och pålitlig, du har tidigare erfarenhet av arbete med barn med autism. Vi tror också att du är har ett stort tålamod och en positiv inställning. Du behöver ha goda kunskaper i svenska, i synnerhet tal, då pojken har en språkstörning. Det är även meriterande om du har kunskaper i TAKK

Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Registerutdrag vid arbete med barn
Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen med hjälp av Bank-ID eller via blankett som hittar du på följande webbadress: 

https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/ 

Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).


Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Helg
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Elin Hjerén Rekryteringsansvarig