1. Du är här: Chans till bra schema och långsiktig relation- 60%

Chans till bra schema och långsiktig relation- 60%

Ort: Vetlanda
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-08-04
Sista ansökningsdatum: 2020-08-31
Arbetstid: Alla

Nu behöver jag ytterligare assistenter!

Jag har 1 assistent som jobbat hos mig i ca. 5 år tillbaka men på grund av att min livssituation har ändrats så behöver jag nu utöka mitt team med fler assistenter.

För mig är relationen med min assistent A och O. Det är lika viktigt att du trivs hos mig som jag trivs med dig. Tillsammans tror jag på en långsiktig relation!

Tjänsterna är på ca 60% men tveka inte att söka till mig även om du tycker att tjänsten är för liten el stor.  Om det är så att du ändå står i valet och kvalet att söka, skicka hellre iväg en ansökan så vi ev kan träffas för att få en bild om vi kan trivas ihop. Möjligheterna till det är större än hindren och kanske går det pussla så tjänsterna passar om jag inte får ihop just detta schema.

Jag har tänkt mig ett 6veckors schema där ni jobbar:

Vardagar Måndag-Fredag: 16.00-08.00 där du har ett eget rum och har möjlighet till jour/vila/sova ca 6-7h/natt. Du kommer jobba ca 1-2 av dessa pass/vecka.

På helgerna jobbar du fredag-lördag eller söndag-måndag alternativ lördag-söndag och du har 3 helger på 6veckor. Fördelen med detta är att när du jobbar helg så får du också mycket ledig tid och möjlighet att spendera tid med familjen/husdjuret/egen tid mm.

Men vem är jag då? Jo jag är en glad och positiv kvinna i 40 års ålders med två utflugna barn. Jag behöver ditt stöd/hjälp där min MS sätter begränsningar, såsom hygien, städning och matlagning. Vissa dagar är bättre än andra och jag orkar mer medans andra är vila min ända medicin. Jag älskar att umgås med familj o vänner och vara ute och pyssla med blommor mm. Har även ett stort intresse av bakning, matlagning o heminredning. Därför är det självklart super roligt om du har samma intressen men absolut inget krav så länge vår personkemi stämmer och du är kvinna.

Tycker du att detta låter intressant?! Då är det nämligen så att det brinner lite i knutarna.

Jag har nämligen tänkt att vi förhoppningsvis kan ses redan under v. 33 för att sen börja jobba under v. 34/35. Jag förstår om det kan vara svårt och nära inpå men skicka iväg din ansökan så får vi se hur vi kan lösa det på bästa sätt o om vi trivs ihop.

Tillsammans hittar vi nog en lösning.

Har du några frågor så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till min kontakt person Malin Peterson nedan.

Som sagt hoppas att du söker redan idag, uttagning sker löpande.

Ha en fin helg och bra dag

 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Sista ansökningsdag för tjänsten är 31Augusti. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2020-08-31
Ansök här

Kontaktperson

Olle Drugge Rekryterings- och bemanningsansvarig