Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Coach Stödboende Uppsala, Humana Region Uppland

Ort: Uppsala
Yrkesroll: Behandlingspersonal
Publicerad: 2021-12-28
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll

Enheten Stödboende i Uppsala består av 15 st lägenheter belägna i Uppsala med omnejd. Vi är ett professionellt vårdteam som arbetar med målgruppen ungdomar, 16-20 år, i behov av boende med stöd och färdighetsträning, och vi söker nu en medarbetare på heltid. 

Vår målsättning är att hjälpa ungdomar till ett självständigt liv och behandlingsarbetet ska därför bygga på erfarenhet och kompetens. Vår strävan är att vi ska vara föregångaren inom barn och ungdomsvård - de som står för kvalitet, kompetens och omvårdnad. 

Tiangruppen är HBTQ-certifierade och arbetar utifrån ett normkritiskt perspektiv med utgångspunkt i samtliga diskrimineringsgrunder. Samtliga medarbetare har kunskap och insikt i HBTQ-frågor vilket återspeglas i vårt bemötande och i den fysiska miljön. 

DINA ARBETSUPPGIFTER 

Arbetet som behandlingspedagog består främst i behandlings- och motivationsarbete med ungdomarna utifrån ett salutogent förhållningssätt, och vi arbetar med evidensbaserade metoder och då främst kognitiv beteendeterapi (KBT). Du bygger upp relationer och har stödjande samtal med ungdomarna genom en tydlig och förtroendeingivande kommunikation, samt arbetar aktivt med ungdomens nätverk. Du jobbar tillsammans med kollegor i ett sammansvetsat team, men kan även arbeta självständigt. Arbetet innebär ibland en tuff psykosocial arbetsmiljö vilket bl.a. kräver en hög stressnivå, stabilitet samt lösningsfokus. Arbetsuppgifterna innefattar även administration som exempelvis journalföring m.m. 

KVALIFIKATIONER 

  • Minst 1,5 års relevant eftergymnasial utbildning, såsom t.ex behandlingsassistent, behandlingspedagog, beteendevetare, socionom eller motsvarande. 

  • Erfarenhet av arbete med barn och unga i liknande verksamhet. 

  • Erfarenhet av KBT och MI är meriterande. 

  • DBT är meriterande. 

  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift krävs för tjänsten. 

  • God datavana krävs för tjänsten. 

ÖVRIGT  

Manullt B-körkort krävs för tjänsten. 

Utdrag ur belastningsregistret och misstankeregistret för personal vid HVB erfordras alltid före anställning. Blankett 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Det är en tillsvidareanställning och arbetstiden är förlagd dag/kväll/helg. 

Sista ansökningsdag för tjänsten är den 2/1-2022 

 

 Att jobba på Humana  

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.   

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Farshad Farsiani Enhetschef farshad.farsiani@humana.se