Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Copywriter projektanställning

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Övriga
Publicerad: 2021-11-12
Sista ansökningsdatum: 2021-12-31
Arbetstid: Dag

Är du en copywriter med några års erfarenhet som snabbt kan sätta dig in i en verksamhet och är intresserad av ett kortare projektuppdrag på ca 4 månader? 

Humanas individ- och familjeomsorg består av flertalet enheter runtom i Sverige. Vi påbörjar nu ett arbete med vår hemsida kring att förbättra innehållet på dessa sidor  

Arbetsuppgifter:  
Skapa nya texter till alla våra enheter utifrån kontakt med verksamhetschefer på respektive enhet för att fånga upp deras bild av verksamheten och vad som behöver ändras i beskrivningen av den. Du ska kunna dra egna slutsatser kring vad som är relevant och intressant att ha med i texten som beskriver enheten. Viktigt att det är samma tonalitet, struktur och känsla i samtliga texter. Du ansvarar även för att skicka ut korr internt samt ändra på hemsidan. 

Kvalifikationer 
Du är en god skribent och har några års erfarenhet av att skriva texter och kunna anpassa texten efter den tonalitet som passar Humana. Du är van att utifrån diskussioner kunna tolka information och formulera om den till en bra text. Förmåga att arbeta självständigt och hålla deadlines. Meriterande om du har erfarenhet av SEO sam Episerver. 

Placering: Humanas huvudkontor i Stadshagen där du sitter tillsammans med marknadsavdelningen. 

Ytterligare information om tjänsten 

Tjänsten är en projektanställning. Vår förhoppning är att du kan starta din anställning så snart som möjligt. Du kommer att rapportera till Sälj- och marknadschefen.   

Om Humana Individ och familj 

Individ- och familjeomsorg är ett verksamhetsområde där vi hjälper barn, ungdomar och vuxna med behov av särskilt stöd. Hela Sverige är vårt upptagningsområde och vi erbjuder HVB och stödboenden, jour- och familjehem, särskilda boenden och korttidsboende, LSS-boenden, specialistpsykiatri samt öppenvård för barn, unga, vuxna och äldre. Vi är ledande som privat aktör i Sverige inom individ- och familjeomsorg och vill fortsätta skapa värde för klienterna vi arbetar med, och de kommuner som ger oss förtroendet att ta emot dessa placeringar. Vi omsätter ca 2 miljarder kronor och har 3000 anställda som framförallt jobbar ute i våra verksamheter. 

För mer information om Humana, besök gärna vår hemsida www.humana.se 

Kontakt vid frågor: 

Emma Blomqvist, Sälj och Marknadschef 

Tel 073-050 08 73 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-12-31
Ansök här

Kontaktperson

Emma Blomqvist Sälj- och marknadschef Emma.Blomqvist@humana.se