1. Du är här: Deltidstjänst som personlig assistent till tjej i Tyresö!

Deltidstjänst som personlig assistent till tjej i Tyresö!

Stad: Tyresö
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-11-18
Sista ansökningsdatum: 2019-12-18
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Ida är en glad och positiv 15 årig tjej som trivs med likasinnade. Hon bor tillsammans med sina föräldrar i Tyresö. Hon är väldigt kommunikativ på sitt sätt vilket ställer höga krav på att lära känna henne och snabbt förstå vad hon vill säga eller göra och hur hon mår. Ida använder bilder och kroppsspråk i sin kommunikation.

Om tjänsten
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta deltid ca 30%, kvällar. Schemat är upplagt enligt följande:

v.1 lör & sön kl. 11.00-22.00
v.2 tis kl. 15.10-20.00
v.3 lör & sön kl. 11.00-22.00
v.4 tis kl 15.10-20.00

Ida har en cp-skada och behöver hjälp med det mesta, såsom att förflytta sig mellan olika hjälpmedel, med matning, både i mun och via sond, med träning och kommunikation.

Vem vi söker
Empati, tålamod, energi och engagemang är viktiga egenskaper för den som arbetar med Ida. Vi uppskattar även initiativförmåga, ansvarsfullhet och att självständigt kunna utföra sitt arbete med Idas behov i fokus. För att bli aktuell krävs:

  • Du kommunicerar tydligt på svenska, både i tal & i skrift
  • Du kan beställa ett utdrag från polisens belastningsregister (mer information längst ner i annonsen)

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller med barn & unga.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ansökan: Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.seEnligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-12-18
Ansök här