Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Deltidstjänst som personlig assistent till tjej strax utanför Umeå!

Ort: Umeå
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-05
Sista ansökningsdatum: 2021-11-30
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i närheten av Umeå! Vår kund är en tjej i sjuttonårsåldern med cerebral pares. Hon är glad och pratsam och gillar hästar och hundar.

Om tjänsten:

Vi söker dig som är intresserad av en tjänst på schema där du jobbar 1 kväll/vecka, samt som kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro utöver det. I arbetet som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel förflyttningar och stöd vid olika aktiviteter.

Vem vi söker:

Vi tror att du som söker är mogen, social och ”framåt”.

För att bli aktuell krävs följande:

- Arbetsplatsen ligger ca 1,5 mil från Umeå så körkort och tillgång till bil krävs för att ta sig till och från arbetet
- Vi ser gärna att du tränar eller är fysiskt aktiv då arbetet innebär lyft.
- Ett utdrag från polisens belastningsregister krävs.

Det är meriterande om du är van barn eller ungdomar och har tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent. Stor vikt kommer att läggs vid personlig lämplighet.

Körkort: B körkort fordras. Tillgång till egen bil krävs.
Arbetstid / Varaktighet: Schema med ett arbetspass per vecka. Arbetstiderna är förlagda kvällstid ca 5h. Du kommer vidare get möjlighet att hoppa in vid ordinarie personals frånvaro utöver det. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 


Entligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/ Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).  

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-11-30
Ansök här

Kontaktperson

Alessia Vincentie Bjurman Rekryteringsansvarig