Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Digital kommunikatör

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Kommunikation
Publicerad: 2022-01-11
Sista ansökningsdatum: 2022-02-02
Arbetstid: Dag

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett spännande och utvecklande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se.

Humana söker nu en digital kommunikatör till vår svenska marknads- och kommunikationsavdelning. Tjänsten är placerad på vårt Stockholmskontor på Kungsholmen, men du kan arbeta hemma eller från något av våra lokalkontor runt om i landet.

Om tjänsten
Som digital kommunikatör hos Humana Assistans har du många kontaktytor med människor, både inom och utanför företaget. Du fungerar som ett viktigt nav inom marknads- och kommunikationsavdelningen och dina uppdrag varierar från små snabba puckar till mer långsiktiga och omfattande projekt.

Vi letar efter en duktig kommunikatör som kan skapa reportage, inlägg till sociala medier och säljmaterial samt är med och uppdaterar och utvecklar vår websida. Du kommer att arbeta med våra digitala kanaler och håller dig nyfiket uppdaterad om nyheter och trender. Rollen innefattar även annonsering på sociala medier, Facebook, Instagram, LinkedIn mm, där du planerar, genomför och följer upp digitala kampanjer. Du kommer att samarbeta med teamet på marknad samt med andra kollegor inom det egna samt våra andra affärsområden.

Du kommer huvudsakligen att:
- Ansvara för att initiera och upprätthålla samarbeten med kontakter och föreningar inom funkisvärlden.
- Ansvara för Facebook, instagram, LinkedIn och YouTube i samarbete med kollegor.
- Arbeta med marketing automation-system för att skapa flöden och engagemang från våra kontakter.
- Boka och producera digitala annonser och skapa spridning av producerat material.
- Skapa kampanjsidor och material på webben.
- Projektleda och marknadsföra av våra webinarier och skapa engagemang kring dessa
- Marknadsföra event och mässor m.m

Vem är du?
För att trivas och i rollen har du lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer. Som person är du noggrann, självgående och inte rädd att ta dig an nya uppgifter. Du har ett eget driv tar initiativ för att komma framåt i arbetet, samtidigt som du är flexibel och trivs med högt tempo och samarbete med kollegor. Du gillar att skapa engagemang i sociala kanaler och ställer snabbt om mellan stora och mindre projekt av olika karaktär.

Kvalifikationer:
- Du har en relevant marknads-/kommunikationsutbildning samt några års dokumenterad arbetslivserfarenhet.
- Du är van vid att producera innehåll för sociala medier och sprida content i olika digitala kanaler.
- Du kan självständigt genomföra intervjuer och reportage.
- Du behärskar rörlig media, kan filma kortare inslag, klippa film och lägga upp enkla manus.
- Du behärskar Adobe Indesign och även Office-paketet.
- Du har arbetat med marketing automation-system och vet hur man sätter upp digitala kampanjer.
- Meriterande om du har erfarenhet av produktion av webinarier, podd och video.
- Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Vad händer nu?

Känner du dig inspirerad av vårt företag och jobbet som digital kommunikatör? Då ser vi fram emot att ta del av din ansökan innehållande CV, personligt brev och gärna portfolio som visar tidigare arbeten så snart som möjligt, dock senast den 2 februari. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Marknadschef Assistans, Angelika Strandberg på angelika.strandberg@humana.se eller 073-981 99 50.

Sökande till tjänsten kan komma att få genomföra våra rekryteringstester Matrigma och MAP.

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-02-02
Ansök här

Kontaktperson

Angelika Strandberg Marknadschef