1. Du är här: Driven personlig assistent sökes till man i Västerås

Driven personlig assistent sökes till man i Västerås

Stad: Västerås
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-01-02
Sista ansökningsdatum: 2020-02-02
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker nu efter personliga assistenter som vill jobba med en av våra kunder i Västerås. Vår kund är en man, 35 år, med autism. 
Han behöver ständig tillsyn, du kommer att hjälpa honom att leva ett bra och säkert liv.

Om tjänsten:

Kunden bor själv och behöver hjälp och stöttning i vardagen med det mest, t.ex. hushållssysslor, personlig hygien, av/på klädning, matsituation  mm. Kunden kommunicerar med ord men du måste hantera det svenska språket väl både i tal och i skrift. Kunden är aktiv och är i behov av fysisk aktivitet för att må bra. Vår kund gillar att åka skidor, träna på gymmet, gå långa promenader och att vandra i skogen. Som assistent ska du hjälpa honom att fortsätta med den fysiska aktiviteten, så du som söker måste vara aktiv och orka hänga med i kundens tempo.

Vi söker dig som:
* Har erfarenhet från en liknande roll/vi ser gärna att du har erfarenhet av autism
* Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
* Är rökfri
* Är en aktiv samt driven person som gillar motion och att hitta på saker

Personlig lämplighet är viktigt men du som söker ska ha bra fysik och vara runt 20-40år.
Det är viktigt att du är empatisk, flexibel, påhittig och kan både inspirera samt motivera kund.

Kunden arbetar på dagcenter på vardagarna och assistentens arbetstid är fördelad före och efter dagcenter samt på en del helger.
Rekryteringen sker i nära samarbete med familjen.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Arbetstiderna är förlagda kl: 14-08:30 med 8h väntetid nattetid. Vi söker en timvikarie till en början som efter en etablerad relation kan utöka till schemarad med 1 arbetsdag/vecka: 26% aktiv tid. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Körkort: Önskvärt

Tillträde: Omgående

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2020-02-02
Ansök här

Kontaktperson

Liv Eriksson Rekryteringsansvarig 021-8130409