Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Dygnspass 75% tjänst till aktiv kille i Stora Levene.

Ort: Lidköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-03-17
Sista ansökningsdatum: 2023-04-06
Arbetstid: Dygn

Vi söker en personlig assistent till musik och- naturintresserad kille på 27 år som bor i Stora Levene utanför Vara.

Vår kund har en kognitiv funktionsnedsättning, autism och svår epilepsi som gör att han behöver hjälp med det mesta som står på livets agenda såsom hygien, matlagning, hushållssysslor samt att komma ut på aktiviteter.

Han gillar musik och dans och att vara ute i naturen. Två vardagar i veckan följer du med vår kund till Campus i Lidköping. Du bör inte vara rädd för att ta egna beslut och åka på aktiviteter med kunden. Arbetet med vår kund består till stor del av att motivera kunden och det krävs att du kan vara tydlig.

Vi söker dig som är ansvarstagande, initiativrik och orädd person. Teamet kring vår kund är viktig, därför kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och att det ”klickar” mellan dig och vår kund.  

Meriterande:

- Erfarenhet av att jobba som personlig assistent

- Tidigare ha arbetat med personer med autism och epilepsi

- Någon slags erfarenhet av pedagogik

- Körkort och tillgång till bil är ett krav, då det inte går att ta sig till kundens bostad med kollektivtrafik.

Arbetstider/Varaktighet: 75% tjänst. SLUV ”Så länge uppdraget varar”. Arbetspassen ligger på 5 dygnspass på rullande 3-veckorsschema och man arbetar 08.00-08.15 (24,25 t) med väntetid på natten kl. 00.00-06.18. Vi söker också timvikarier som kan börja omgående!

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt
kollektivavtal.

Tillträde: Omgående start. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid / Varaktighet: / Dygn
Sök jobbet senast 2023-04-06
Ansök här

Kontaktperson

Annika Kroon Rekryteringsansvarig